Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συνάντηση Δημάρχου Γ.Μαυρομάτη με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλαδος

Τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτη επισκέφθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της διοίκησης του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, με επικεφαλής τον πρόεδρο Ιωάννη Μανδρίνο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Συνδέσμου για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η συζήτηση περιστράφηκε τόσο γύρω από την γενικότερη κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την αγορά, όσο και γύρω από τα ειδικότερα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του δήμου Θερμαϊκού, με κυριότερο την προσπελασιμότητα, αφού το οδικό δίκτυο που συνδέει την περιοχή με τη Θεσσαλονίκη χαράχτηκε στη δεκαετία του 1950. 

Ο δήμαρχος Γ. Μαυρομάτης εξήγησε τις πρωτοβουλίες που έχει δρομολογήσει η δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση αυτού του μεγάλου αυτού προβλήματος, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο δήμος τους τελευταίους μήνες (μείωση τελών κοινόχρηστων χώρων και τελών αιγιαλού, δωρεάν κοινόχρηστο χώρο σε νέους επαγγελματίες ,πληρωμή επτά  δόσεων αντί μιας  για τους κοινόχρηστους χώρους, αναβάθμιση στην υπηρεσία καθαριότητας ,πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις ,δωρεάν σεμινάρια σε επαγγελματίες.) και αφορούν την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Ως δημοτική αρχή έχουμε προτεραιότητα τη στήριξη των επιχειρήσεων και της αγοράς. Η ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας -και κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων- φέρνει πλούτο και θέσεις απασχόλησης, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία της περιοχής μας. Σε αυτό το πλαίσιο συζητάμε και συνεργαζόμαστε με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Άλλωστε πεποίθησή μας είναι ότι η επίλυση των προβλημάτων προκύπτει μόνο μέσα από ειλικρινή συνεργασία».      


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI