Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Με δωρεά του ξενοδοχείου «ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ» ο εξοπλισμός του ξενώνα του ΚΑΠΠΑ

Με ικανοποίηση η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού αποδέχθηκε την πρωτοβουλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ», που βρίσκεται στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, να παραχωρήσει τον αναγκαίο ξενοδοχειακό εξοπλισμό -60 κρεβάτια με στρώματα- για τη λειτουργία του ξενώνα στο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό κέντρο ΚΑΠΠΑ. Ήδη, η μεταφορά του συγκεκριμένου εξοπλισμού ολοκληρώνεται με μέσα του δήμου, υπό τις οδηγίες του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας Γιώργου Φεστερίδη. 

Ως γνωστόν το ΚΑΠΠΑ επανέρχεται στην κυριότητα του δήμου Θερμαϊκού, καθώς επανακάμπτει στην πλήρη κυριότητα του δήμου το οικόπεδο 55 στρεμμάτων που στις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχε παραχωρηθεί στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΚΑΠΠΑ 2000».  Σήμερα στο οικόπεδο υπάρχουν κολυμβητήριο, αμφιθέατρο, ξενώνας και κτίριο γραφείων. Στόχος του δήμου είναι η πλήρης λειτουργία των εγκαταστάσεων επ’ ωφελεία των ατόμων με αναπηρία από ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, αλλά και των πολιτών της περιοχής του δήμου Θερμαϊκού.
Για το θέμα της δωρεάς στο ΚΑΠΠΑ ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης σημειώνει: «Κάθε εθελοντική προσφορά που διευκολύνει το δήμο και επιταχύνει την υλοποίηση των σχεδιασμών της διοίκησης προς όφελος των πολιτών είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του «ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ» και ελπίζουμε η πρωτοβουλία της να βρει μιμητές. Η επιστροφή του ΚΑΠΠΑ στην ιδιοκτησία του δήμου θα δώσει νέα δυναμική σε ένα Κέντρο, που μπορεί να εξελιχθεί σε δημιουργικό κύτταρο για την περιοχή, με ακτινοβολία σε ολόκληρο το δήμο Θερμαϊκού».  


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI