Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Γυμναστικές επιδείξεις, βραβεύσεις και κοπή πίτας (βίντεο)

Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

Ήταν η  Αθλητική Ένωση Σωματείων  Γυμναστικής Βορείου Ελλάδας  ( Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. )  που για πρώτη φορά διοργάνωσε μια παρόμοια εκδήλωση, προσκαλώντας αθλητές και γονείς.
Σε μια όμορφη συνάντηση που έγινε στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας  στην αίθουσα "ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ"  διάφοροι Σύλλογοι Γυμναστικής  της Β. Ελλάδας  με την παρουσία τους  μας θύμισαν,  ότι παρ΄όλες τις  πανταχόθεν δυσκολίες , ο ελληνικός αθλητισμός  συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.
Στην αρχή της εκδήλωσης  θαυμάσαμε τις νεαρές αθλήτριες της ρυθμικής, ενόργανης και ακροβατικής  γυμναστικής,  οι οποίες εκτελώντας άψογα τα προγράμματά τους, μας γέμισαν υπερηφάνεια και χαρά.
Ακολούθησε ο Αγιασμός για τον καινούργιο χρόνο και κοπή βασιλόπιτας.
Στα παιδιά μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια  και  τέσσερα τυχερά από αυτά  που βρήκαν το φλουρί , πήραν ως  δώρο  από μια δωροεπιταγή.

Τέλος βραβεύτηκαν από την  Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.  για την συνεισφορά τους στο Αθλητισμό ο καθηγητής φυσικής αγωγής του Α.Π.Θ.  Βασίλης Καϊμακάμης, ο καταξιωμένος προπονητής Αλέκος Ιωακειμίδης ,   ο ολυμπιονίκης αθλητής μας  Βασίλης Τσολακίδης καθώς και οι Γυμναστικοί σύλλογοι "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" και "ΑΙΑΣ" Θερμαϊκού.

Σημειώνουμε ότι ο Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" αν και έχει παρουσία μόνον έντεκα ετών,  αθλητές του έχουν διακριθεί και βραβευθεί  σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατέχει την έκτη θέση στην πανελλήνια κατάταξη και είναι ο μόνος Σύλλογος ανά την Ελλάδα που έχει δημιουργήσει τμήματα γυμναστικής για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, δημιουργείται σύγχρονο γυμναστήριο στην περιοχή του "ΚΑΠΠΑ 2000" (ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) στην Περαία, όπου αθλητές της γυμναστικής, θα αποκτήσουν το «σπίτι» τους και  σε άριστες συνθήκες πλέον θα μπορούν να αθλούνται.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι πρωτοπόροι της ενόργανης γυμναστικής κ.Ναπολέων Ντέμος και Θεόδωρος Αυγίδης καθώς και η πρόεδρος του αθλητικού και πολιτιστικού φορέα του Δ. Θέρμης Δήμητρα Χίνη.
Δείτε το σχετικό μας βίντεο, πατώντας  ΕΔΩ



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI