Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Α΄ φάση 6ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ - ΞΑΝΘΗ

Την όμορφη Ξάνθη επισκέφθηκαν οι αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 με σκοπό την συμμετοχή τους στον διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο ΑΣΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.  Μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο κλίμα υγιούς ανταγωνισμού οι νεαρές αθλήτριες μας συμμετείχαν, διακρίθηκαν, χάρηκαν και επέστρεψαν γεμάτες εμπειρίες και μετάλλια.
Στον αγώνα οι αθλήτριες μας Βαρυτίμου Σοφία, Φαϊτατζόγλου Μιχαέλα, Παγώνη Σταυρούλα, Χριστοφόρη Μαρία, Ταλιαδούρου Νατάσα και Δημητράκου Φωτεινή κατέκτησαν στην Δ΄κατηγορία την 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.
 Επίσης στην Δ΄κατ. η αθλήτρια Μαρία Χριστοφόρη κέρδισε την 1η θέση στο μονόζυγο.
Στην Δ2 κατ. η Αθηνά Παπαχαραλάμπους κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό και                                         την  1η θέση στο άλμα, 1η θέση στο δίζυγο, 1η θέση στο έδαφος και 2η θέση στη δοκό ισορροπίας.
Στην ίδια κατηγορία η Αλεξάνδρα Βαβατσιούλα κέρδισε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό  και                            την 3η θέση στο άλμα, 2η θέση στο δίζυγο, 3η θέση στο έδαφος και την 1η θέση στην δοκό.
Στην Γ΄ κατηγορία η Κωνσταντίνα Λυβίζου κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό και                                την 1η θέση στο δίζυγο, 1η θέση στο έδαφος και 3η θέση στην δοκό.

Η αθλήτρια της Γ΄κατ. Κατερίνα Παρασκευοπούλου ανέβηκε στο βάθρο  με την καλύτερη επίδοση στο έδαφος.
Εντυπωσιακή ήταν, κατά γενική ομολογία, η εμφάνιση των μικρών μας, του προαγωνιστικού μας, που με τις   Τσαπράλη Όλγα,  Πετρίδου Λένα,  Παρδαλογιάννη Ευαγγελία,  Ζαχοπούλου Μαρία-Αρσενία και Γκουντουβά Κατερίνα  κέρδισαν το χειροκρότημα όλων για την άψογη παρουσία τους στην πρώτη τους εμφάνιση.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές Νεόφυτο Τραϊανό, Γιάννη Όρη, Σούλα Παπαιωάννου, Βούλα Χρήστου και Μαρία Θεοδωρίδου. Στην αρχηγό της αποστολής για την οργάνωση της Δέσποινα Πασπαλά καθώς και όλους τους γονείς που συνόδευσαν, συμπαραστάθηκαν και υποστήριξαν την αγωνιστική και προαγωνιστική  ομάδα ενόργανης γυμναστικής του Γ.Ο. ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.

Οι αθλήτριες, οι προπονητές και οι Διοικήσεις των σωματείων ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 
6ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ στις 17-19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στην Περαία!                                                                                                                       



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI