Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Επιτυχημένη η χθεσινή εκδήλωση του Συλλόγου Γ.Κ.& Φ. ΑμεΑ "ΑΝΑΤΟΛΗ".(φώτο & βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αμεα "ΑΝΑΤΟΛΗ" στην πανέμορφη αίθουσα  του κτήματος Γεροβασιλείου, παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων.

Στον πράγματι πανέμορφο χώρο η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έκοψαν την πίτα και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.


Παρουσίαση για το πρόγραμμα "Γειτονιά" έγινε από τον Διευθυντή του 1ου Ειδικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και κάτοικο Θερμαΐκού  Ευκαρπίδη Πολυχρόνη  (σε συνεργασία με τον καθηγητή κ.Μπάρμπα) ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς το πρόγραμμα της Συμβολής στην ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία.


Αμέσως μετά η κ.Μεσμερλή Αικατερίνη Αντιπρόεδρος Δ.Σ.Θερμαΐκού  έκανε παρουσίαση με θέμα τον Εθελοντισμό.


Η κ.Αννη Βουλγαράκη σαν υπεύθυνη του Δήμου Θερμαικού σε θέματα Παιδείας έκανε ολιγόλεπτη παρέμβαση λέγοντας ότι ο δήμος θα είναι αρωγός σε θέματα του Συλλόγου.



Παραβρέθηκε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Μητσικούδη Χριστιάνα που μέσα σε συγκινητικό ενημέρωσε το κοινό για  το βιβλίο της (όντας η ίδια άτομο με αναπηρία).


Στη συνέχεια  άτομο με αναπηρία  μέλος της Χορωδίας Πλαγιαρίου τραγούδησε παρασύροντας στο τραγούδι όλους τους προσκεκλημένους.


Η Πρόεδρος Βάσω Χριστοδούλου, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Φιδέλης και τα μέλη του Δ.Σ. απένειμαν ευχαριστήρια διπλώματα στον Δήμαρχο Θερμαΐκού  κ.Γιάννη Μαυρομάτη, στην κ. Σόνια Γεροβασιλείου για την παραχώρηση της αίθουσας, στην κ.Άννα Σιαμαντά δικηγόρο, στον Γ.Δ.της ΔΕΥΑΘ Γιώργο Καραγάτσογλου, στην κ. Παρθένα Ομηρίδου,στον Δημήτρη Μουτάφη και στον διαχειριστή του Ιστολογίου μας κ.Δημήτρη Τσιαουσίδη.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της διοίκησης του Δήμου μεταξύ των οποίων διακρίναμε την Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Πάττι Πασχαλίδου,τον Εντεταλμένο σύμβουλο κ.Θωμά Μπίρο,την Πρόεδρο του Τ.Σ.Περαίας κ.Νίτσα Κάλφα- Γουργουνίδου,την Τοπική Σύμβουλο Ν.Επιβατών κ.Ελλη Κωνσταντινίδου,την εκπρόσωπο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Ζωή Ζαχαριάδου,τους Τοπικούς Συμβούλους Επανομής Σάκη Γιαμουστάρη την κ.Δελλή και τον κ.Σφυρή.
Το παρόν έδωσαν επίσης Πρόεδροι και μέλη άλλων Συλλόγων όπως η κ.Μαριάνθη Γεωργούλα του Π.Ο.Σ.Π. και Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου του ΑΙΑΝΤΑ.


Την εκδήλωση κάλυψαν τα ιστολόγια Tsounami και Ακτιβιστής.


Ακολούθησε η κοπή της πίτας και δεξίωση στον πανέμορφο χώρο του κτήματος Γεροβασιλείου.

Βίντεο 1.


Βίντεο 2.


Βίντεο 3


Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI