Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σχετικά με την Επερώτηση στη Βουλή για τις Σκουριές από το ΠΟΤΑΜΙ

Προς τους κ.κ. Βουλευτές :   Αμυρά Γεώργιο, 
                                               Ταχιάου Χριστίνα, 
                                               Ψαριανό Γρηγόρη

    και επ' ευκαιρία της γνωστής επερώτησής σας προς τον κ. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: Επένδυση εξόρυξης χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» στη Χαλκιδική, θα θέλαμε να ρωτήσουμε κατά πόσο έχετε λάβει υπ' όψιν σας τις θέσεις - τοποθετήσεις του πλήθους των φορέων – λαού, που αναγράφονται στα επισυναπτόμενα τρία συνημμένα.
     Εκφράζεστε σαν να μην υπάρχουν οι τοποθετήσεις αυτές του λαού, τον οποίο οφείλετε να εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των Καναδών εκμεταλλευόμενοι την δήθεν απεργία των εργαζομένων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ, οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα επεκτατικά σχέδια της μετατροπής της Κεντρικής Μακεδονίας (Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Παγγαίο - Αμφίπολη, Χαλκιδική) σε μια λεκάνη βαριάς βιομηχανικής μεταλλευτικής ζώνης, με όλες τις καταστροφικές επιπτώσεις που προέρχονται απ' αυτήν, με επίκεντρο την ίδια τη Θεσσαλονίκη.        
     Πιστεύουμε ότι οι όποιοι εκπρόσωποι του λαού, από τη στιγμή που θα διάβαζαν τα τρία συνημμένα και θα προχωρούσαν σ' αυτή την επερώτηση, δεν θα διακατέχονταν από τόλμη και θάρρος αλλά από θράσος, υποβαθμίζοντας το διανοητικό επίπεδο του λαού της Μακεδονίας.
    Γιατί κύριοι Βουλευτές παίρνετε θέσεις τόσο αντίθετες από την Κοινωνία εξωθώντας την στα άκρα; 

                                                                                                                          Σωτηρίου Κωνσταντίνος

2 σχόλια:

Ποια κοινωνία είναι αντίθετη με την επένδυση στις σκουριές? Αν θέλετε να έχετε άποψη καλό είναι να κάνετε μια βόλτα στα χωριά της περιοχής και σε αυτά δεν εννοουμε της Ιερισσό κ τα Νεα Ρόδα και την Αμμουλιανή αλλά τα Μαντεμοχώρια. Εκεί θα δείτε ότι εκός από καμια 200αρια άτομα (τα οποία ξεσηκωθηκαν αρχικά απότον Βλαχόπουλος κ στη συνέχεια καθοδηγούμενα από την Ιγγλέζη)η τοπικη κοινωνωνία στηρίζει αλλά και περιμένει την υλοποίηση της επένδυσης.
Μιλάω ως κάτοικος της Μεγαλης Παναγίας που δεν εργαζομαι ούτε εγω ούτε κανένα μέλος της οικογενειας μου στην εταιρία. Ο συζυγος είναι μελισσοκομος και εγω διατηρώ καταστημα που αν δεν ηταν η μεταλλευτικη δραστηριοτητα στα χωρια μας ίσως και να το είχα κλεισει όπως τα πολλά λουκέτα σε όλη τη χωρα.

Θέλω να πιστεύω ότι θα διαβάσει το σχόλιο σας ο κ.Σωτηρίου και θα σας απαντησει φαντάζομαι.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI