Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κάτι που συμβαίνει στην πόλη μας...

Μια ιδιαίτερη θεατρική interactive παράσταση θα ανεβεί την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ στο καφέ μπαρ «Θέρος» της Περαίας, από τις μουσικούς παραγωγούς του SamRadio Ιφιγένεια Μαυριανού & Αντωνία Γιοβανοπούλου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τίτλο «Ο χωρισμός σου αγάπη μου»!

Το θεατρικό σε μπαρ, αποτελεί μια ευχάριστη εναλλακτική στο σκηνικό της βραδινής διασκέδασης. Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της εποχής,το έργο προκαλεί τους θαμώνες του μαγαζιού να συμμετάσχουν ενεργά στην παράσταση, κάνοντάς την διαδραστική και σαφώς, περισσότερο διασκεδαστική, με αστείους μονόλογους και αυθόρμητο γέλιο.

Τέσσερις χαρακτήρες, ο ρομαντικός Κυριάκος, η υπερβολικά καλή Χρύσα, ο κατά συρροή απατημένος Γιάννης και η υπομονετική αλλά και εξαπατημένη Κορνηλία, θα αφηγηθούν τις ξεχωριστές και κωμικοτραγικές ιστορίες του έρωτα και του χωρισμού τους, παρασύροντας όμως μέσα από αυτήν την  νεανική, interactive παράσταση και το κοινό, με σκοπό μέσω αυτής της επικοινωνίας, να λυτρωθούν... Θα τα καταφέρουν όμως; 
Θα πλησιάσουν τους θαμώνες για να τους πουν τον πόνο τους και θα τους αναγκάσουν να πάρουν θέση σ’ αυτό που τους συμβαίνει. Σκοπός τους είναι να παρουσιαστούν ως τέσσερις χαρακτήρες που είναι ερωτευμένοι μεν, χωρισμένοι δε, και πίνουν το ποτό τους σ’ ένα μπαρ της πόλης όπου τους προκύπτει η εσωτερική ανάγκη να μιλήσουν σε άγνωστους για το μεγάλο έρωτα της ζωής τους, που όμως είχε άδοξο τέλος.
Μη εξοικειωμένοι με το συγκεκριμένο είδος θεάτρου, οι θεατές αντιμετωπίζουν αρχικά τους πρωταγωνιστές κάπως αμήχανα. Η αμεσότητά τους, ωστόσο, τους παρασύρει ευχάριστα στη συμμετοχή, γιατί είναι σίγουρο ότι κάπου ανάμεσα στην ιστορία του Κυριάκου, του Γιάννη, της Χρύσας ή της Κορνηλίας, αναγνωρίζουν στοιχεία από τη δική τους ζωή και σίγουρα η δική τους ιστορία χωρισμού κάπου ταυτίζεται με εκείνη των πρωταγωνιστών. 
Το κωμικό σόου «Ο χωρισμός σου, αγάπη μου», σε σενάριο  του Κυριάκου Βλάχου και σκηνοθεσία της Μαρίας Λαφτσίου, ανέβηκε σε 25 μπαρ της Θεσσαλονίκης και οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές. Η διαφορετική αυτή προσέγγιση της τέχνης του θεάτρου έχει αγκαλιαστεί θερμά από το θεατρόφιλο κοινό της  πόλης, που ακολουθεί τους συντελεστές του σε κάθε τους ανατρεπτική εμφάνιση. 

Τους τέσσερις ήρωες της παράστασης ενσαρκώνουν οι: Κορνηλία Προκοπίου, Χρύσα Τσιτάκη, Γιάννης Μαστρογεωργίου, Κυριάκος Βλάχος.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI