Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Χρόνειρα-Μία εναλλακτική παρουσίαση βιβλίου

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Γαρυφαλλιά Τεπελένη σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο «Μια βραδιά και έναν καιρό».

Για το βιβλίο εκτός από την συγγραφέα, θα μιλήσουν οι: Γεωργία Κανέλλου (θεολόγος-φιλόλογος) και η Κωνσταντίνα Μόσχου (συγγραφέας), ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα ζωντανέψουν οι: Θεώνη Τσούρμα (ηθοποιός), Βικτώρια Γόμπου (ηθοποιός) και Μαριλένα Κατσίκη, χορεύτρια από την σχολή μπαλέτου της Βασ. Κυπριώτου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το τελευταίο λεπτό της μεγαλύτερης και πιο έντονης στιγμής της ζωής σου! Εκείνο που γεννήθηκες και πέθανες… Που ήρθες και έφυγες… Που χαμογέλασες και έκλαψες, που πέταξες, αλλά γκρεμίστηκες! Αέρας που έκλεψε την τελευταία ανάσα σου. Το άρωμα που ξεχειλίζεις, αλλά που ο ίδιος δεν θα φτάσεις ποτέ να μυρίσεις. Η κατάρα να κουβαλάς αιώνια την ευχή σου! Και έπειτα, ο κόσμος μου με γύρισε πίσω στο μαυρόασπρο φόντο του. Όλα τα σύννεφα του ουρανού μου, γκρίζα και βαριά, έφτιαξαν ξανά μια σκιά για να κατατρέχω. Εκείνη η καλοκαιρινή θάλασσά μας βυθιζόταν μέσα στο ρόδινο μονοπάτι του δειλινού της και το παραμύθι μου είχε τελειώσει, πριν φτάσω στο «και έζησαν αυτοί καλά…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα 
Η Γαρυφαλλιά Τεπελένη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 1978 όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα… Από παιδί με ένα πινέλο στο χέρι ζωγράφιζε τον κόσμο που φανταζόταν και έμπαινε μέσα του να τον τρέξει. Σήμερα σαν ζωγράφος άφησε για λίγο στην άκρη τα χρώματα και έπιασε την πένα. Επειδή τώρα πια αυτό που λείπει είναι το παραμύθι… Το “Μια βραδιά και έναν καιρό” είναι το πρώτο της βιβλίο. Και  ένα βιβλίο μπορεί να μην αλλάζει τον κόσμο αλλά σίγουρα τον μεταμορφώνει.
Πού: Κινηματοθέατρο Έφη (Βασιλικών 6, Κηπούπολη, Περιστέρι)
Πότε: Κυριακή 29 Μαρτίου, 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ένα ακόμη βιβλίο των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
Με την εμπειρία της δημιουργικής ομάδας του iWrite
www.pigi.gr | 211 01 26 900 - 2311 27 28 03 | info@pigi.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI