Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πραγματοποιήθηκε η Περιβαλλοντική εξόρμηση στην Περαία του Γ.Ο. Αίας Θερμαικού.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία η περιβαλλοντική εξόρμηση με φύτευση λουλουδιών στην νησίδα του Δημαρχείου καθώς και  καθαριότητα του χώρου στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Περαία από μέλη και φίλους (νεαρούς στην πλειοψηφία) του Γ.Ο.Αίαντα Θερμαΐκού που σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας ανέλαβαν την δράση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αγόρασε τα μισά φυτά και τα υπόλοιπα ήταν προσφορά της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας όπως μας δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος*

Περί το μεσημέρι νεαροί και νεαρές μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου και την παρουσία πολλών μελών της Διοίκησης του Δήμου μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Γ. Φεστερίδης που είχε αναλάβει και την υποστήριξη του εγχειρήματος, η Αντιδήμαρχος Πάττυ Πασχαλίδου ,ο Υπεύθυνος τύπου του δήμου Ν.Μπαλάφας , η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Περαίας Ν.Κάλφα.
Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Θερμαικού Γ.Μαυρομάτης ο οποίος συνεχάρη την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Αίαντα για την πρωτοβουλία τους καθώς και τους νεαρούς εθελοντές για την προσπάθεια τους.


Η πρόεδρος του συλλόγου κ.Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου σε δήλωση της προς το ιστολόγιο μας έκανε αναφορά στον εθελοντισμό και στην υποστήριξη που παρείχε ο δήμος στην ενέργεια αυτή.


Μετά την ολοκλήρωση της φύτεψης των όμορφων λουλουδιών στην νησίδα απέναντι από το δημαρχείο η ομάδα των εθελοντών κατευθύνθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για καθαριότητα του χώρου.

*σημείωση ιστολογίου: Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μας δήλωσε ότι τα μισά φυτά ήταν της Αντιδημαρχίας καθαριότητας  που προμηθεύτηκε από το γεωπονικό κέντρο.
** Αφαιρέσαμε το φωτογραφικό υλικό καθώς και το βίντεο διότι εμφανίζονται στις φώτο διερχόμενοι ανήλικοι και δεν θέλουμε να εμπέσουμε στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI