Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«40 ημέρες μετά το εκλογικό Βατερλό της 25ης Ιανουαρίου αποδεικνύεται πως λίγοι μέσα στη Νέα Δημοκρατία έχουν αντιληφθεί τη σκληρή πραγματικότητα. Κάποιοι βάφτισαν την ήττα νίκη. Δυστυχώς, η παράταξη παραμένει εγκλωβισμένη στην εσωστρέφεια με τη σημερινή ηγεσία να σπρώχνει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, να στηρίζεται σε κλακαδόρους, να αρνείται κατ’ ουσία να αναλάβει την ευθύνη της συντριβής.
Όπως είναι σήμερα η ΝΔ δεν μπορεί να προχωρήσει. Και όσο πολλά από τα κορυφαία στελέχη της δεν βγαίνουν μπροστά αλλά κρύβονται πίσω από μισόλογα για να κρατήσουν εσωκομματικές ισορροπίες, τόσο ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω συρρίκνωση της αλλά και τη δική τους, προσωπική απαξίωση στα μάτια της κοινωνίας.  
Είναι σαφές, πως αναζητείται ο αυριανός ηγέτης που θα ενώσει τη μεγάλη κεντροδεξιά οικογένεια, αυτός που θα δώσει και πάλι όραμα, ελπίδα και προοπτική, με επιβεβλημένη την αλλαγή πολιτικής, νοοτροπίας και συμπεριφοράς.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το μέλλον της περήφανης Παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι απόλυτα προβλέψιμο και δυστυχώς, δυσοίωνο…»      

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI