Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ολοκληρώθηκε ο κόμβος αναστροφής λεωφορείων στο 1ο ΓΕΛ Περαίας

Στη δημιουργία χώρου αναστροφής των λεωφορείων μπροστά στο ΓΕΛ Περαίας (έναντι Lidl) προχώρησε η αντιδημαρχία καθημερινότητας.  

Από την ερχόμενη Δευτέρα, που ανοίγουν τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα επιβιβάζουν και αποβιβάζουν τους μαθητές ακριβώς μπροστά στην πόρτα της αυλής του σχολείου.

Το έργο ικανοποιεί πάγιο αίτημα τόσο της εκπαιδευτικής κοινότητας, όσο και των γονέων και κηδεμόνων της περιοχής, καθώς η διέλευση από τον κεντρικό δρόμο των μαθητών ,διατρέχει τον κίνδυνο ατυχήματος. Άλλωστε πριν από μερικά χρόνια στο συγκεκριμένο δρόμο είχε χάσει τη ζωή της από τροχαίο μία μαθήτρια.  


Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: 
«Η βελτίωση της καθημερινότητας σε συνδυασμό με την ασφάλεια των δημοτών και μάλιστα παιδιών είναι προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Με τοπικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις επιτυγχάνουμε σημαντικά αποτελέσματα, που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και πιο εύκολη. 
Είναι βέβαιο ότι μετά τη σημερινή μας κίνηση οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς νιώθουν περισσότερο ασφαλείς, αφού μια συνεχής έγνοια τους παύει να υπάρχει». 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI