Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

΄΄ Δελτίο Τύπου, Τ.Ε.Θ. Α.Ε. ΟΤΑ ΄΄

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ΄΄FAM TRIP΄΄ (ταξίδι εξοικείωσης), Τουριστικών Πρακτόρων στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, στις 1 - 2 Απριλίου 2015 (φιλοξενία δύο νύχτες), σε μια προσπάθεια τουριστικής ανάδειξης του τόπου μας και τουριστικού προορισμού.
    Στο διήμερο  αυτό οργανώθηκε ΄΄b2b Travel Event΄΄ στο οποίο συμμετείχαν Τουριστικοί Πράκτορες από 18 Τουριστικά Πρακτορεία από 7 χώρες, όπως Γαλλία – Ιταλία – Τουρκία – Βουλγαρία – Βέλγιο – Αλβανία – Ρουμανία, οι οποίοι ήρθαν σε  επαφή με τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου του Δήμου Θερμαϊκού.
    Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στα αξιοθέατα, στα ιστορικά μνημεία, στις περιοχές natura και στις τουριστικές υποδομές όπως ξενοδοχεία, χώροι αναψυχής και εστίασης, με σκοπό την διαμόρφωση πακέτων διακοπών στην περιοχή μας, αφού ο Δήμος Θερμαϊκού παρουσιάζει αντικειμενικά μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα προς αυτή την κατεύθυνση.
    Σημαντική ήταν η στήριξη της πολιτικής ηγεσίας, στην οργάνωση της εκδήλωσης,  με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ.Γιάννη Μαυρομάτη, των υπηρεσιών του Δήμου και ειδικότερα των Αντιδημάρχων Καθαριότητας και Καθημερινότητας, όπως και των Τοπικών Συμβουλίων Περαίας, Νέων Επιβατών, Αγίας Τριάδας, Νέας Μηχανιώνας και Επανομής.
    Παρόντες ήταν οι Πρόεδροι των Σωματείων Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν.Μηχανιώνας, Επανομής και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων του Δήμου Θερμαϊκού, οι οποίοι αντάλλαξαν τουριστικό υλικό.  
   Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες της Τ.Ε.Θ. Α.Ε. ΟΤΑ και χορηγούς, όπως
  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ΄΄
  RESPOND ON DEMAND
  SUN BEACH HOTEL
  GOLDEN STAR HOTEL
  TΑΒΕΡΝΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ» (ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ)
  NOSTISSIMO ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ)
  ΚΤΗΜΑ «ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» (ΕΠΑΝΟΜΗ)
  ΚΤΗΜΑ «ΑΙΘΡΕΙΟΝ» (ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ)
  ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ» (ΠΕΡΑΙΑ)
    για την υποστήριξη και την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας. Η πολύτιμη προσφορά και συμβολή τους συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.
    Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνεργασία στο μέλλον σε μια προσπάθεια της Τ.Ε.Θ. Α.Ε. ΟΤΑ, να προβάλλει την περιοχή, ώστε να καταστεί τουριστικός προορισμός.
          Ο Πρόεδρος
     Mισαλέμης Ιωσήφ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI