Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Χρυσοί οι παραολυμπιονίκες μας στο ευρωπαϊκό μπότσια!

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μπότσια της Βαρκελώνης οι παραολυμπιονίκες μας Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός και Άννα Ντέντα. 
Η ομάδα ζευγαριών BC3 επικράτησε στον τελικό με 5-1 της Τσεχίας, κατακτώντας τόσο το χρυσό μετάλλιο και φτάνοντας πιο κοντά στην πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. 

Ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και αρχηγός αποστολής, Αριστείδης Πανανός, δήλωσε: «Η ομάδα μας, όπως ήταν αναμενόμενο, πήγε πολύ καλά. 
Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα τόσο στην κατηγορία BC3, όσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες. 
Πιστεύω ότι η ομάδα BC3, έχει εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Καταβάλλεται προσπάθεια να πάρουμε προκρίσεις και στις υπόλοιπες κατηγορίες», τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕ και αρχηγός αποστολής, Αριστείδης Πανανός. 

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Τζήμας πρόσθεσε: «Δικαιούμασταν από την προηγούμενη διοργάνωση ένα μετάλλιο. Κάναμε ένα ακόμη βήμα και αγγίζουμε πια το Ρίο με πολλές περισσότερες πιθανότητες στην κατηγορία BC3. 
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσαμε και στην κατηγορία BC4, αφού για έναν πόντο χάσαμε τα ημιτελικά. 
Προχωρούμε με το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη για την επόμενη διοργάνωση». 
Πηγή: www.in2life.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI