Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ξεκίνησαν από χθες οι αιτήσεις σύνδεσης για φυσικό αέριο στην Άνω Περαία.

Την άμεση επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού συμφώνησαν ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής & Διευθυντής Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων της Ε.Π.Α Θεσσαλονίκης κ. Λεωνίδας Μπακούρας, σε συνάντηση τους στο δημαρχείο Θερμαϊκού.
Με αφορμή την έναρξη εργασιών επέκτασης του δικτύου στην περιοχή της Άνω Περαίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης των δημοτικών κτιρίων, αλλά και ενός μεγάλου μέρους των κατοίκων της περιοχής, με κριτήρια την ικανοποίηση περισσοτέρων αιτήσεων ενδιαφέροντος για σύνδεση με το δίκτυο, την πυκνότητα του πληθυσμού, καθώς και διάφορες τεχνικές παραμέτρους που αφορούν στην ορθή κατασκευή και ανάπτυξη του δικτύου.
Τα έργα ξεκινούν το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο, οπότε οι πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου τον προσεχή χειμώνα.
Οι ενδιαφερόμενοι να συνδεθούν με το δίκτυο μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από  Δευτέρα 20 Απριλίου στο Δημαρχείο Θερμαϊκού και στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στην οδό Σωκράτους 19 (ωράριο λειτουργίας καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής από τις 08:00-13:30)  & τηλεφωνικά στο 11150 (τηλεφωνική εξυπηρέτηση – Ωράριο λειτουργίας 08:00-16:00).
Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου εκσυγχρονίζει τις υποδομές του δήμου μας και δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να αξιοποιήσουν τα σχετικά πλεονεκτήματα.Μετά την Α.Περαία η επόμενη φάση της επέκτασης αφορά τους Ν.Επιβάτες.Η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών έχει άμεση σχέση με τις υποδομές που κάνουν απλούστερη τη ζωή και ταυτόχρονα περιορίζουν το κόστος διαβίωσης. Ειδικά στις μέρες της οικονομικής κρίσης η παράμετρος του κόστους είναι πολύ σημαντική για τα νοικοκυριά».  


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI