Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Την Κυριακή δήμος και εθελοντές καθαρίζουν τις παραλίες της Περαίας

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας καμπάνιας «Lets do it Greece» ο δήμος Θερμαϊκού σε συνεργασία με εθελοντές την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στις 11 το πρωί, οργανώνει εξόρμηση καθαρισμού των παραλιών. Ως σημείο συνάντησης έχει καθοριστεί η συμβολή των οδών Ακτής και Φιλίππου στην Περαία.

Όπως σημειώνει η Αντιδημαρχία καθημερινότητας οι εθελοντές πρέπει να φορούν καπέλο, άνετα και πρόχειρα ρούχα και παπούτσια, καθώς και να έχουν αντηλιακή προστασία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.letsdoitgreece.org.


Για το θέμα ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Ο τομέας προστασίας του περιβάλλοντος είναι προνομιακό πεδίο για να εκφραστεί ο εθελοντισμός. Είμαστε ικανοποιημένοι διότι από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση θεσπίσαμε Σώμα Εθελοντών του δήμου, οι πολίτες ανταποκρίνονται και τα αποτελέσματα είναι χειροπιαστά. Βρισκόμαστε στην αρχή της θερινής τουριστικής περιόδου, γεγονός που καθιστά τον καθαρισμό και τη φροντίδα των ακτών όχι μόνο επίκαιρη, αλλά και καθοριστικής σημασίας. Μακάρι όλοι οι  συνδημότες να συνεχίσουν με την ίδια καλή  διάθεση εθελοντικής προσφοράς να συμβάλουν τόσο στη συγκεκριμένη, όσο και σε ανάλογες πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν το επόμενο διάστημα».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI