Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ξεκίνησε το έργο επέκτασης του αγωγού της ΔΕΥΑΘ μέχρι τον Ποταμό.

Ξεκίνησε σήμερα το έργο της υδροδότησης του Ποταμού στην Επανομή από τη ΔΕΥΑΘ, που θα ολοκληρωθεί σε δέκα ημέρες. Πρόκειται για ένα αγωγό συνολικού μήκους τριών χιλιομέτρων, που στο εξής συνδέει την περιοχή με το δίκτυο της ΔΕΥΑΘ και διασφαλίζει για τους πολίτες την επάρκεια και την ποιότητα του νερού, το οποίο υπόκειται σε όλες τις προβλεπόμενες χημικές αναλύσεις. 

Μέχρι σήμερα την υδροδότηση της περιοχής αναλάμβαναν ιδιώτες. 
Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Το έργο της υδροδότησης του ποταμού από τη ΔΕΥΑΘ ενισχύει τις υποδομές στην περιοχή και διασφαλίζει την επάρκεια και την ποιότητα του νερού. Η δημοτική αρχή έχει ως βασική της προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και την στήριξη των επαγγελματιών, κάτι που πετυχαίνουμε με έργα σαν κι αυτό, που επιπροσθέτως ικανοποιεί αίτημα πολλών χρόνων. Συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε από την αρχή και στον οποίο βασικό στοιχείο είναι οι λειτουργικές παρεμβάσεις μικρής και μεσαίας κλίμακας, με τις οποίες πετυχαίνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα».  


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI