Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανυπόστατες καταγγελίες του συλλόγου εργαζομένων κατά της Διοίκησης του Δήμου.

Με μεγάλη έκπληξη η διοίκηση του δήμου ενημερώθηκε μέσω αναρτήσεων στο Διαδίκτυο για την «καταγγελία» του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού για ανάθεση των εργασιών επισκευής – συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε ιδιωτική εταιρεία,αφού στο Δήμο υπηρετούν τρεις πεπειραμένοι ηλεκτρολόγοι».
Προς αποκατάσταση της αλήθειας η διοίκηση του δήμου ενημερώνει τα ακόλουθα:
1.Στις 5 Μαΐου η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου υπέβαλλε γραπτό ερώτημα στους αρμόδιους υπαλλήλους αν είναι σε θέση να εκτελέσουν σειρά εξειδικευμένων ηλεκτρολογικών εργασιών, που επί πολλούς μήνες παραμένουν τα σοβαρά προβλήματα, χωρίς να επιλύονται (π.χ.Λιμάνι Μηχανιώνας).
2.Την επομένη 6 Μαΐου σε απάντησή τους οι ηλεκτρολόγοι του δήμου απαντούν τα ακόλουθα: «Σας γνωρίζουμε ότι αδυνατούμε να εκτελέσουμε επιτυχώς τις εργασίες που περιγράφονται στον κατάλογο ειδικών εργασιών συντήρησης- επισκευής ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του Δήμου, τον οποίο μας έχετε επισυνάψει στο σχετικό ερώτημά σας, διότι ο Δήμος δεν διαθέτει τον απαιτούμενο ειδικό εξοπλισμό (μετρητικά όργανα και ειδικά οχήματα εκτέλεσης εργασιών).
Κατόπιν αυτού η διοίκηση προχώρησε στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να λύσει το πρόβλημα, επ’ ωφελεία των δημοτών.

Για το θέμα ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η νέα δημοτική αρχή δεσμεύθηκε να αξιοποιήσει στο έπακρο το προσωπικό και τον εξοπλισμό του Δήμου, περιορίζοντας τη συμβολή των ιδιωτών σε εργασίες του δήμου που δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αυτή είναι και θα εξακολουθήσει να είναι  και στο μέλλον η πολιτική μας. Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι να μας ζητούν να αφήσουμε το δήμο στο έλεος της τύχης ,πάει πολύ. Πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Παράλληλα συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάτασης του μηχανισμού του δήμου, που τον παραλάβαμε σε πολύ κακή οργανωτική κατάσταση. Στην προσπάθεια αυτή θεωρούμε αυτονόητη τη συμβολή του συνόλου των εργαζομένων του Δήμου». 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI