Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Ξεκίνησε – στο πλαίσιο της «ΔραμΟΙΝΟγνωσία» - ο κύκλος ενημερώσεων σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας από ομάδα εθελοντών φοιτητών του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ.

Η δράση υλοποιείται μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη και την σύμφωνη γνώμη  του Προέδρου του Τ.Ε.Ι. κ. Σπυρίδωνα Μάμαλη. Στόχος της είναι αφ’ενός η ενημέρωση μαθητών και εκπαιδευτικών για την δομή και τις δραστηριότητες του εν λόγω τμήματος και αφ’ετέρου η προσπάθεια για την θεμελίωση της οινικής ταυτότητας του τόπου μας.

Οι μικροί μας φίλοι υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά  την ομάδα των φοιτητών, οι οποίοι με την σειρά τους ενθουσιάστηκαν με τις γνώσεις, το ενδιαφέρον και την ενεργή συμμετοχή των παιδιών  στην συζήτηση που ακολούθησε μετά την παρουσίαση.




{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI