Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BULLYING

Μεγάλη επιτυχία σε εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό
με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών ,εκπαιδευτικών, γονιών και γενικότερα μελών της κοινωνίας του Δήμου Θερμαϊκού διοργάνωσε ο Δήμος και η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης ,με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ ,τον Υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της ενημέρωσης γύρω από τα σύγχρονα προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση των νέων τεχνολογιών ενώ ταυτόχρονα σημείωσε ότι υποχρέωση όλων είναι να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του σχολικού εκφοβισμού όταν και όπου αυτά προκύπτουν.


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Λέσχης και Αντιδήμαρχος του Δήμου Θερμαϊκού Γ.Φεστερίδης ανέφερε ότι στα θέματα του σχολικού εκφοβισμού μέσω των νέων τεχνολογιών(cyber bullying)η ενημέρωση και η πρόληψη είναι εξαιρετικά σημαντικές παράμετροι.

Από την πλευρά του ο Στρατηγός κ.Μ.Σφακιανάκης περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα επισημαίνοντας ότι τα φαινόμενα εκφοβισμού μέσω του διαδικτύου ιδιαίτερα προς τους ανθρώπους της εφηβικής ηλικίας είναι πολλά.

Όπως είπε η ΕΛ.ΑΣ και ιδιαίτερα το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος με την καθημερινή και εντατική ενασχόληση έχει καταφέρει να αποτρέψει πλήθος τραγικών περιστατικών (αυτοκτονίες,βιασμοί) και συνέστησε σε γονείς και εκπαιδευτικούς –φυσικά και στα ίδια τα παιδιά-να αξιοποιούν τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου χωρίς να υποτιμούν του κινδύνους.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI