Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αμοιβή αντιπροέδρου ΔΕΥΑΘ

Αριθμ. 38964

Καθορισμός αρμοδιοτήτων και ορισμός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Θερμαϊκού Νομού Θεσσαλονίκης ως μέλους με πλήρη απασχόληση στην Επιχείρηση και καθορισμός αποζημίωσης αυτού.

1. Καθορίζουμε τις αρμοδιότητες, του Ιωάννη Καλλονά του Βενέδικτου, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 713508, μέλους και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, με πλήρη απασχόληση στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θερμαϊκού (Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ) Νομού Θεσσαλονίκης ως εξής: α. εποπτεία των συνεργείων ύδρευσης και αποχέτευσης, β. εποπτεία της λειτουργίας του έργου της αποχέτευσης στην Επανομή. Η απασχόληση του εν λόγω μέλους, το οποίο έχει εμπειρία σε διοικητική θέση, κρίνεται επιβεβλημένη και αναγκαία, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού υπαλλήλων στην επιχείρηση, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην ανωτέρω αριθμ. 75/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης. 

2. Καθορίζουμε την αποζημίωση του για την πλήρη απασχόληση του στην Επιχείρηση, στο ποσό των εξακοσίων εξήντα ευρώ (660,00 €), μεικτά, μηνιαίως, μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI