Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Όθων Ιακωβίδης (5/VIII/2015)
Τόσο η πορεία που ακολούθησε η Ελλάδα , οδεύουσα στην “κρίση Χρέους”, όσο και η πορεία της μέσα σε αυτή την κρίση, έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα της Χώρας (τον κομματικό Κοινοβουλευτισμό) στην πλήρη αποκάλυψη τής χρεωκοπίας του.

Και επειδή η πιο ασφαλής κριτική γίνεται “εκ του αποτελέσματος”, δεν χρειάζεται και μεγάλος κόπος ή ιδιαίτερες γνώσεις για να γίνει η διαπίστωση πως :


1ον) Η Εθνική Οικονομία της Χώρας, αφού (καθ'όλη τη διάρκεια της “μεταπολίτευσης”) κακοποιήθηκε βάναυσα από όλους τους διαχειριστές της (Σοσιαλιστές και Φιλελεύθερους) που την οδήγησαν, εκ του ασφαλούς, στη χρεωκοπία (μέσα από ένα αντιΔημοκρατικό όργιο Οικογενειοκρατίας, Ημετεροκρατίας και Αναξιοκρατίας).


2ον) Αμέσως μετά τη διαπίστωση της χρεωκοπίας, οι ίδιοι αυτοί, διά των γνωστών “Μνημονίων”, παρέδωσαν τη διαχείριση τής Εθνικής Οικονομίας, “άνευ όρων”, στα χέρια των εξωχώριων “δανειστών” τους, καθιστώντας (με τη σύμφωνη γνώμη Σοσιαλιστών και Φιλελευθέρων) τη Χώρα “Οικονομικό Προτεκτοράτο”, καθώς τα συμφέροντα του δανειστή και του χρεωκοπημένου δανειζόμενου, είναι ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, άκρως αντίθετα και εχθρικά.

Βέβαια, η χρεωκοπία αυτή (του πολιτικού συστήματος) γίνεται “συντεταγμένα”, ώστε να μη γκρεμιστεί “εν μία νυκτί”, κάτω από το βάρος των εγκλημάτων του και γεμίσουν οι φυλακές με υπόδικους και καταδικασμένους για εσχάτη προδοσία.... Να καθυστερήσει η κατάρρευσή του, μήπως και, εν τω μεταξύ, βρεθεί τρόπος να σωθεί.... Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί και να κρατήσει τη Χώρα, στην εξουσία του.

Η προπαγάνδα, παίζει τον κυρίαρχο ρόλο σ' αυτή την καθυστέρηση της λάμψης αυτής της αυταπόδεικτης Αλήθειας.

Κουκουλώνει τη χρεωκοπία του “Συστήματος”, δείχνοντάς την σαν αποτυχία της μίας ή της άλλης “παράταξης” (των Φιλελευθέρων ή των Σοσιαλιστών)

Κρύβει έτσι, με τον απλό αυτό τρόπο, την Αλήθεια πως υπαίτιος της καταστροφής δεν είναι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΊ, ως κύρια συστατικά του “Συστήματος”...

Τελευταίως, ως πράξη επιβεβαίωσης αυτής της πραγματικότητας, στο κάδρο του “δικομματισμού” , ήρθε και προστέθηκε και η “Αριστερά”, επιβεβαιώνοντας τελειωτικά πως το έγκλημα (η πτώχευση και η προτεκτορατοποίηση τηςΧώρας) δεν το διέπραξε κάποιο κόμμα, αλλά διαπράττεται από το “Σύστημα” !!!.... Αυτό, με το νυστέρι του “κυβερνισμού”, έχει ήδη, ολοκληρώσει την πλαστική εγχείρηση με την οποία η κυβερνήσασα επί 10ετίες νοοτροπία και “παράταξη” του (Πασοκικού) Σοσιαλισμού, παρουσιάζεται ως το “νέο πρόσωπο” της “Αριστεράς” που, “γιά πρώτη φορά” γίνεται κυβέρνηση στην Ελλάδα.....

Όμως, όλα αυτά, τα κάνει (και καλά κάνει για τη δική του επιβίωση) το “Σύστημα”.


Εμείς, ο (υποτίθεται “κυρίαρχος”) Λαός, τί κάνουμε;


Τί μπορούμε να κάνουμε;


Τί πρέπει να κάνουμε;

Μία ΚΑΙ ΜΟΝΗ διέξοδος υπάρχει: Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Πρώτο βήμα για να φθάσουμε σ' αυτήν, είναι η ανάκτηση της (χαμένης, με τα “Μνημόνια”) ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


Δεύτερο βήμα, η σύσταση μίας πραγματικά Δημοκρατικής Πολιτείας, που θα αποτελέσει και το Δημοκρατικό παράδειγμα για όλο τον κόσμο.

Αυτή (η σύσταση πραγματικά Δημοκρατικής Πολιτείας) με έναν μόνο τρόπο μπορεί να γίνει: Με Συντακτική Εθνοσυνέλευση, Λαϊκής βάσης. Δηλαδή τα θεμελιώδη συστατικά της θα τα δώσει ο Κυρίαρχος Λαός.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ, είναι η μεγάλη Λαϊκή συσπείρωση σε μία δύναμη ανατροπής του καθεστώτος προτεκτοράτου, που έχει ύπουλα εγκατασταθεί στη Χώρα και την κυβερνά.

Όσο τη Χώρα θα την κυβερνά ένα χρεωκοπημένο σύστημα, τόσο θα βαθαίνει η κοινωνική και Οικονομική της χρεωκοπία.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI