Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ: δράση για παιδιά 4 - 5 ετών

Τμήμα Πολιτισμού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ)
Στη Βιβλιοθήκη περνάμε ΩΡΑΙΑ!!
Δράση για παιδιά προσχολικής ηλικίας:
"Μια βαλίτσα Γερμανικά!”
Περιγραφή: μια δράση πρώτης επαφής με τη γερμανική γλώσσα σχεδιασμένη για παιδιά προσχολικής ηλικίας, ώστε να έρθουν σε επαφή με τα γερμανικά μέσα από το παιχνίδι. Θα μιλήσουμε, θα διαβάσουμε ιστορίες, θα τραγουδήσουμε, θα παίξουμε Γερμανικά.
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015, 6:00 – 7:00 μ.μ.
Με την εθελόντρια της Βιβλιοθήκης, καθηγήτρια γερμανικών Εύα Κούτρα.
Για παιδιά 4 – 5 ετών. Η προεγγραφή είναι υποχρεωτική (μέχρι 12 άτομα).
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μηχανιώνας.
Η Εύα είναι 35 χρονών, εκπαιδευτικός της Γερμανικής γλώσσας, απόφοιτος του Τμήματος Γερμανικής γλώσσας & Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Από το 2007 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στη διδασκαλία της Γερμανικής ως ξένη ή ως δεύτερη γλώσσα. Επικαιροποιεί τις γνώσεις της συνεχώς σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες. Ως εκπαιδευτικός διακρίνεται για τη δημιουργικότητα και την ευελιξία της. Μητέρα η ίδια ενός κοριτσιού 4 ετών, της δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτήν τη δράση να φέρει σε επαφή παιδιά προσχολικής ηλικίας με τη γερμανική γλώσσα γύρω από το τρίπτυχο φαντασία - συναίσθημα - γνώση.
Δωρεάν εγγραφή στο 23923-30.362 τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης (Τετάρτη 2:00 – 9:00 μ.μ., Πέμπτη 4:00 – 9:00 μ.μ., Παρασκευή 9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. ή στοpoltherm@gmail.comτο αργότερο μια μέρα πριν τη δράση.
Σημείωση: Παρακαλούμε να φροντίζετε για την έγκαιρη προσέλευση των παιδιών. Ενημερώστε μας σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας, την προηγούμενη μέρα το αργότερο.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI