Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ. Πανευρωπαίκή Ημέρα ΚΑΡΠΑ

Εάν εκπαιδευόταν περισσότεροι άνθρωποι στην επανεκκίνηση της καρδιάς θα σωζόταν 100.000 ανθρώπινες ζωές  το χρόνο, δήλωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης γι αυτό και όρισε τη 16η Οκτωβρίου ως «Ημέρα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης».

       Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες θα διεξάγονται δράσεις με θέμα «Βασικές αρχές καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης» και με ωφελούμενους πολίτες όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως μορφωτικού ή βιοτικού επιπέδου και επαγγελματικής δραστηριότητας.
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Αναζωογόνησης , η ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ  θα ενημερώνει για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (CPR/AED) και θα επιδευκνύει επανεκκίνηση καρδιάς
στις 16 0κτωβρίου στην πλατεία της Περαίας
 από τις 10π.μ – 1μ.μ  &   6μ.μ - 8μ.μ.

        «Η ΚΑΡΠΑ είναι ευκολότερη από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι, και σώζει ζωές. Οι άνθρωποι φοβούνται να κάνουν ΚΑΡΠΑ και αυτό είναι κατανοητό, αλλά η καμπάνια μας θα δείξει ότι είναι μια απλή διαδικασία που μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι. Απλοί πολίτες έχουν τη δύναμη και την ικανότητα να σώσουν ζωές σε αυτές τις συνθήκες. Ακόμα και μια μικρή αύξηση στο ποσοστό του κοινού που εφαρμόζει ΚΑΡΠΑ σε αυτές τις περιπτώσεις θα σώσει πολλές ζωές. » »
         Παρακαλούμε όπως το κοινοποιήσετε σε όλα τα σχολεία του δήμου μας γιατί η ευαισθητοποίηση του κοινού στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση αφορά όλους μας.

Με εκτίμηση ,
Για την ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.

 Ο  Πρόεδρος
 Κομίνιας  Νέστορας


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI