Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Άρχισε η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και στην Περαία.

Άρχισε ήδη να λειτουργεί και στην Περαία η Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία  (Κοινωνικό Φροντιστήριο), που διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού (μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας) για μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας (Γυμνασίου και Λυκείου), ιδίως αυτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα παρακολούθησης οποιασδήποτε μορφής ενισχυτικής διδασκαλίας.  Η δράση αυτή συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και διεξάγεται πλέον και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου. Τα μαθήματα θα διεξάγονται έως το τέλος Μαϊου και η συγκρότησή τους θα εξαρτηθεί από τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαθητών. Το έργο αυτό βασίζεται στην προσφορά εθελοντών καθηγητών, ενεργών και μη, που έχουν τη διάθεση και την αγάπη να βοηθήσουν, μεταδίδοντας τις γνώσεις τους στα παιδιά μας.

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδημαρχία Παιδείας (τηλ. 2392330102/4) και στην ιστοσελίδα του Δήμου. 
Για τη συγκεκριμένη δράση ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: 
‘’Διαπιστώνουμε ότι ο εθελοντισμός στις μέρες μας, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση, λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία και εκφράζουμε την πλήρη ικανοποίησή μας. Και στον τομέα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου οι καθηγητές μας, έδειξαν την ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπό τους, για την  αφιλοκερδή παροχή των γνώσεών τους σε μαθητές του Δήμου μας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολοθήσουν άλλες μορφές ενισχυτικής διδασκαλίας. Και μακάρι όλοι οι συνδημότες μας, στις δύσκολες μέρες που διερχόμαστε, να επιδείξουν την ίδια καλή διάθεση εθελοντικής προσφοράς και για επόμενες δράσεις που θα αναληφθούν στο προσεχές διάστημα. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI