Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δ. Τ. ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Πρόεδρος του Ελληνοβουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Χρήστος Καζαντζής, συναντήθηκε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015, με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη), κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Υφυπουργού, στο Διοικητήριο, με επίκεντρο της συζήτησης, θέματα που αφορούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες στη Βουλγαρία, αλλά και τις εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με τη Βουλγαρία.

Ο Πρόεδρος του Ελληνοβουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, παρουσίασε στην Υφυπουργό τις υπηρεσίες που παρέχει το Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο προς τα εγγεγραμμένα μέλη του, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη δημιουργία ασφαλούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος προς επιχειρηματίες, οι οποίοι αναζητούν νέους ορίζοντες για τις δραστηριότητές τους.
Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι στόχοι του Επιμελητηρίου, με την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τα μέλη του, η υλοποίηση νέων συνεργασιών με θεσμικούς και επαγγελματικούς φορείς της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων.
Από την πλευρά της, η Υφυπουργός, κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της, στους στόχους και τις επιδιώξεις του Επιμελητηρίου. Εξάλλου, συμφωνήθηκε η μελλοντική συνεργασία και αρωγή του Υπουργείου, σε συντονισμένες δράσεις του Ελληνοβουλγαρικού Επαγγελματικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να οικοδομηθούν νέες γέφυρες εμπορικής συνεργασίας, μεταξύ μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων των δύο χωρών. 
Σε δηλώσεις του, αναφορικά με τη συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη), κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Πρόεδρος του Ελληνοβουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου,  Δρ. Χρήστος Καζαντζής, τόνισε:

«Βασικό μας μέλημα είναι η υλοποίηση κοινών στόχων όπως:
-   Η εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση
-   Η δημιουργία οράματος πραγματικής ανάπτυξης για την οικονομία  και τις  επιχειρήσεις, εμπορικές και βιομηχανικές
-   Η σύνδεση καινοτομιών και επιχειρηματικότητας
- Η δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας ιδίως για νέους ανθρώπους.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι ο συνεχής αγώνας, προκειμένου να βελτιώνονται σταθερά οι επιχειρηματικές σχέσεις των δύο χωρών έτσι ώστε με το έργο και τις προτάσεις μας να διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον δημιουργώντας ένα πιο φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον για τους Έλληνες και τους Βούλγαρους επιχειρηματίες». 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI