Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο Δήμος Θερμαϊκού τίμησε τους εθελοντές του Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

Με την απονομή επαίνου,παρουσία σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου, τίμησε η Δημοτική Διοίκηση Θερμαϊκού, την ομάδα των εθελοντών του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού για την πολύτιμη προσφορά της στην τοπική κοινωνία και την εν γένει δραστηριότητά της που αναγνωρίζεται ευρέως και πέραν των ορίων του Δήμου.
Η τελευταία πρωτοβουλία που ανέλαβε η ομάδα ήταν η εθελοντική συμμετοχή της επί δεκαοκτώ μέρες στις έρευνες για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τον εντοπισμό του μικρού Φοίβου και τη σύλληψη του συζυγοκτόνου πατέρα του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.
Οι εθελοντές του Ο.Φ. Κ.Α.Θ, παρά τις δυσκολίες των ερευνών σε δύσβατες και δασικές περιοχές που τις έκαναν ακόμη πιο επίπονες οι κακές καιρικές συνθήκες και οι χαμηλές υπό το μηδέν θερμοκρασίες, βρέθηκαν πολύ συχνά κοντά στα ίχνη του δράστη και έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες και στοιχεία στην Αστυνομία για τη σύλληψή του.
Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Θερμαϊκού, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης, υπογράμμισε την ανθρωπιστική διάσταση της εθελοντικής τους δράσης που δεν εξαντλείται μόνο στην τελευταία υπόθεση. Επισήμανε την άμεση , αθόρυβη , αλλά ουσιαστική και αποτελεσματική συμβολή τους όποτε τους ζητήθηκε σε προβλήματα που παρουσιάστηκαν λόγω κακοκαιρίας ή άλλων γεγονότων στην ομαλή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, καθώς και τις επιτυχείς επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν ανά τη χώρα, αποσπώντας κάθε φορά τα εύσημα για τη δράση τους.
Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Συντήρησης Υποδομών Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, Γιώργος Φεστερίδης, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο των εθελοντών του Ο.Φ.Κ.Α.Θ., στην περίπτωση του Φοίβου, αναφέρθηκε στην πολυήμερη παρουσία τους στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς στη Μυτιλήνη και τη σπουδαία συμβολή τους στη σωτηρία των προσφύγων που φτάνουν καθημερινά με βάρκες στις ακτές του νησιού, στην κρίσιμη συμμετοχή τους στην παλαιότερη υπόθεση με τον λαθρομετανάστη στην Ειδομένη , καθώς και στην άμεση ενεργοποίησή τους όποτε ο Δήμος τους χρειάστηκε.

Ο πρόεδρος του Ο.Φ.Κ.Α.Θ Χρήστος Ράμος, εθελοντής και ίδιος, εκ μέρους της δεκαμελούς αντιπροσωπείας που ήταν παρούσα στην εκδήλωση, ευχαρίστησε θερμά τη Δημοτική Αρχή για την αναγνώριση της εθελοντικής δράσης τους. «Έπρεπε να περάσουν οκτώ χρόνια και πολλές διακρίσεις για να αναγνωρίσει ο Δήμος την προσφορά μας. Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Διοίκηση που οργάνωσε αυτή την εκδήλωση και που υποστηρίζει τις προσπάθειες μας. Ο Όμιλος  μας αριθμεί 70 εθελοντές και το έργο μας θα συνεχιστεί όσο υφίσταται αυτή η δυναμική ομάδα», διαβεβαίωσε καταλήγοντας ο κ. Ράμος.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI