Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 4 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του
4 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ
Των ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, του  ΔΗΠΑΚΥΘ, των ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και του ΚΑΨΑΛΑΣ TENNIS CLUB.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΚΑΨΑΛΑΣ TENNIS CLUB την Κυριακή 24 Απριλίου. Από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι έπαιξαν ΤΕΝΝΙΣ πάνω από 60 παιδιά του δήμου μας!!

Στα ΑΓΌΡΙΑ των Λυκείων Φιναλίστ  ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ήταν ο Κοντονάσιος Αλέξανδρος που κατετάγη στην δεύτερη θέση ενώ ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Στα ΚΟΡΙΤΣΙΑ των Λυκείων Φιναλίστ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ήταν η Τσιφλικιώτη Ροδάνθη που κατετάγη στην δεύτερη θέση ενώ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΗ (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ).  Στους δύο φιναλίστ απονεμήθηκαν κύπελλα (αργυρό και χρυσό αντίστοιχα).

Στα ΑΓΌΡΙΑ των Γυμνασίων Φιναλίστ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ήταν ο Μαυρουδής Αλέξανδρος που κατετάγη στην δεύτερη θέση ενώ ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Στα ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ Γυμνασίων Φιναλίστ  ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ήταν η Σαπαντζή Στέλλα  που κατετάγη στην δεύτερη θέση ενώ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΙΟΤΕΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ.  Στους δύο φιναλίστ απονεμήθηκαν κύπελλα (αργυρό και χρυσό αντίστοιχα).

Το  ΚΑΨΑΛΑΣ TENNIS CLUB ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!

Το επόμενο μεγάλο γεγονός του KTC είναι ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ που θα γίνει τον Μάιο (περιμένουμε τελική ημερομηνία).

Επίσης την Κυριακή 15 Μαίου 2016 από τις 10 μέχρι τις 12 το πρωί  θα γίνει ανοιχτό Τουρνουά (όλοι με όλους!!) για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας  από 9 έως 15 ετών!!!  Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά, με 5 ευρώ το καθένα. Κάθε παιδί θα παίξει από 3 έως 6 αγώνες!!!  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσοι ενδιαφέρονται ας επισκεφθούν το KTC  ας τηλεφωνήσουν στο 6931 tennis (6931 836647).

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI