Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου Διοίκησης Θερμαικού σχετικά με την αποχώρηση της Αντιπολίτευσης από επιτροπές του δήμου.

Σχετικά με την απόφαση  των δημοτικών  συμβούλων  της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «ΘερμαΓικός  για όλους» με επικεφαλής το Γ. Τσαμασλή, ν’ απέχουν από τις συνεδριάσεις όλων των οργάνων και των επιτροπών  του Δήμου, καθώς και τις παραιτήσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξης της  ελάσσονος αντιπολίτευσης  «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» με επικεφαλής  τον Σπ. Κουζινόπουλο, από  τη Γραμματεία  του Δημοτικού Συμβουλίου και επιτροπές, η Δημοτική  Διοίκηση   Θερμαϊκού επισημαίνει τα εξής:
-          Οι δύο  αντιπολιτευόμενες παρατάξεις επιδίδονται συστηματικά από την επομένη των εκλογών  σε μια οργανωμένη  προσπάθεια σπίλωσης της  Δημοτικής Αρχής και υπονόμευσης  του έργου που παράγει, κινούμενες σε  πλήρη αναντιστοιχία με την τοπική κοινωνία, η οποία  αναγνωρίζει  ότι στον μόλις ενάμισι  χρόνο  της θητείας μας έχουμε  δώσει  ουσιαστικές λύσεις σε μια  σειρά ανοιχτών ζητημάτων που επί χρόνια ταλαιπωρούσαν τους δημότες  μας, ενώ  έχουμε δρομολογήσει προγράμματα και δράσεις τα οποία θα δώσουν σημαντική αναπτυξιακή ώθηση  στο Δήμο μας.
-          Είναι ενδεικτικό της επιχείρησης τους να μπλοκάρουν και ν’ ανατρέψουν την πρόοδο του  τόπου,  ότι επέλεξαν για ένα έργο πνοής,  τη διάνοιξη του παραλιακού μετώπου της Αγίας Τριάδας στο ύψος των ΚΑΑΥ, που αποτελεί   χρόνιο αίτημα των κατοίκων  και απασχόλησε το σύνολο των προηγούμενων Διοικήσεων,  να τοποθετηθούν με το λευκό κατά  τη σχετική ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν μπορούν μάλλον να δεχτούν ότι εμείς καταφέρνουμε όσα  δεν κατάφεραν άλλοι.
-          Είναι σύνηθες  φαινόμενο καθόλο αυτό το διάστημα τα συκοφαντικά δημοσιεύματα, άρθρα και αναρτήσεις  σε μέσα ενημέρωσης του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου, που έχουν προνομιακές σχέσεις με   στελέχη των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Χωρίς μάλιστα να ζητείται ποτέ  η θέση  της Διοίκησης. Όλοι θυμούνται  τα προεκλογικά sms  του κ. Τσαμασλή, με τα οποία προωθούσε συνειδητά την κινδυνολογία, την παραπληροφόρηση και τη λάσπη σε βάρος  της παράταξης μας.
-           Ο επικεφαλής  της μείζονος αντιπολίτευσης  που τώρα κάνει λόγο για ευτελισμό της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, είναι ο ίδιος που διακόπτει συστηματικά και αδιάλειπτα με τις παρεμβάσεις  του σε κάθε συνεδρίαση,  τους ομιλητές της πλειοψηφίας, καταστρατηγώντας πλήρως τον κανονισμό   του Δημοτικού Συμβουλίου.
-          Είναι ο ίδιος  και η παράταξη του που όχι μόνο συκοφαντούν με ευκολία,  αλλά και  υβρίζουν με εκφράσεις που δεν συνάδουν ούτε κατ΄ ελάχιστο με τον πολιτικό πολιτισμό και  την πολιτική αντιπαράθεση   θέσεων και απόψεων. Άλλωστε τα πρακτικά  των  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου είναι αψευδής  μάρτυρας, της μόνιμα  ανοίκειας  συμπεριφοράς  τους.
-          Ο κ. Τσαμασλής που  αποφάσισε  τώρα την  αποχή  της παράταξης του από  τα όργανα  και τις επιτροπές  του Δήμου, είναι αυτός που απουσιάζει σταθερά από αυτά  εδώ και πολύ καιρό. Αποχωρεί κατά βούληση από  τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, απέχει από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, ή παρίσταται για λίγο προκειμένου για την τήρηση των προσχημάτων, αποχωρώντας στη συνέχεια, ενώ δεν έχει κάνει την εμφάνιση του σε καμιά επιτροπή διαβούλευσης.
-          Οι δύο παρατάξεις  της αντιπολίτευσης προτιμούν τον εύκολο δρόμο της άσκησης κριτικής και της συστηματικής συκοφάντησης. Τις  χαρακτηρίζει η απουσία προτάσεων, η ενδελεχής  γνώση  των θεμάτων και οι ευκαιριακές  τακτικές.
   - Προτιμούν να  καταγγέλλουν τη Δημοτική Αρχή για φίμωση της φωνής  τους,   ξεχνώντας,  επίτηδες  προφανώς, ότι αν και επανειλημμένως  τους έχει ζητηθεί, αρνούνται  πεισματικά ν’ αρθρογραφήσουν  στην εφημερίδα του Δήμου.
 - Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να στρέφονται συνειδητά κατά  της αλήθειας,  χωρίς  μάλιστα να ενδιαφέρονται να λάβουν απαντήσεις, με προφανείς σκοπούς.

Ματαιοπονούν και αυτές οι προσπάθειες  τους θα  πέσουν στο κενό. Η Δημοτική Διοίκηση Θερμαϊκού θα συνεχίσει να παλεύει  για την αντιμετώπιση  των προβλημάτων του τόπου με το ίδιο σθένος που το έκανε από την πρώτη στιγμή, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι οι κάτοικοι του Δήμου, μόνο σε αυτήν  μπορούν να βασιστούν.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI