Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος την Κυριακή σε Άνω Αγία Τριάδα και Αγγελοχώρι.

 
Σας γνωρίζουμε ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 3-4-2016 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 14.30΄ έχει προγραμματισθεί η παρακάτω Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν. 

 Οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχ. Οδού Θες/νικης – Μηχανιώνας από το ύψος του Ηρώου της Αγ. Τριάδος μέχρι την διασταύρωση Αγγελοχωρίου. 
 Επίσης οι καταναλωτές που βρίσκονται στις περιοχές Άνω Αγ. Τριάδα, Πεύκα, ΠΙΚΠΑ, οικ. Θεσσαλονικέων συμπεριλαμβανομένων και των αντλιοστασίων του Δήμου και της ΕΥΑΘ. 
 Ολόκληρη η Τοπ.Κοινότητα ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ από την διασταύρωση της επαρχ. Οδού Θε/νικης – Μηχανιώνας μέχρι τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΕΡΟΦΑΡΟ , ΑΛΥΚΕΣ κ.λ.π. 
Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. 
Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.» 

Σταμπουλτζής Παντελής 
Διευθυντής Περιοχής Ανατολικής Θεσσαλονίκης

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI