Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κυριάκος Μερελής Υποψήφιος Σύμβουλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.).

«Ν' αγαπάς την ευθύνη.
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω».
…οι στίχοι του Ν. Καζαντζάκη, σηματοδοτούν τον τρόπο δράσης μου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς και τη συμμετοχή μου ως ενεργού πολίτη στα κοινά.
Πεποίθησή μου είναι ότι κάθε επιλογή μου, κάθε ενέργεια μου, οφείλουν να χαρακτηρίζονται από ήθος και συνέπεια μεταξύ των λόγων και των έργων μου. Επιλέγω να υπηρετώ το δημοκρατικό λόγο, χωρίς δεύτερες σκέψεις και υποσημειώσεις.
Γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης, αναπόσπαστο μέλος κι εγώ της κοινωνίας της πόλης, βιώνω καθημερινά τις ίδιες ανησυχίες με τους επαγγελματίες της, τις ίδιες αγωνίες με τους πολίτες της για το μέλλον που μας επιφυλάσσεται.
Ως ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος, γνωρίζω εκ των έσω τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς της επαγγελματικής-επιχειρηματικής κοινότητας, που ασφυκτιά και αφανίζεται μέσα στο «στενό κοστούμι» που της έχουν φορέσει.
Η ενασχόληση μου με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, αντικατοπτρίζει τη βούληση και τη διάθεσή μου να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την αγορά, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε τον τελικό στόχο για την αναγέννηση της επιχειρηματικότητας και την εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας της Θεσσαλονίκης.
Με τη συμμετοχή μου έως τώρα στα όργανα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, θεωρώ ότι κατάφερα να βοηθήσω στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για την ανακούφιση και την υποστήριξη του επαγγελματικού κόσμου.
Ως νέος, με όρεξη, διάθεση, ιδέες και καθαρό λόγο, είμαι πρόθυμος να συνεχίσω να στηρίζω τον κοινό αγώνα για ένα ελπιδοφόρο αύριο, αρκεί να μου δώσεις κι εσύ την ψήφο εμπιστοσύνης σου.
Στις 2,3 & 4 Δεκεμβρίου, στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης σε καλώ σε ένα νέο ξεκίνημα, με νέες ιδέες και δυνάμεις.

Κυριάκος Μερελής
Υποψήφιος Σύμβουλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.).
Τμήμα Υπηρεσιών

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI