Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δήμου Θερμαϊκού και της ΕΛΟΔΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη).

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δήμου Θερμαϊκού και της ΕΛΟΔΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη). 

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Ιωάννης Μαυρομάτης εκ μέρους του Δήμου και ο Πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη) κ. Δημήτριος Συκιώτης υπέγραψαν σήμερα 12 Φεβ 2018 σύμφωνο συνεργασίας – ενημέρωσης των δημοτών του Δήμου Θερμαϊκού σε θέματα που έχουν σχέση με τον Ζακχαρώδη Διαβήτη. 

Μετά από μία γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση σε πολύ φιλικό κλίμα αποφασίστηκε εκ μέρους του Δήμου η Αντιδήμαρχος κυρία Χατζηχριστοφή Αικατερίνη με την Πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Περαίας κυρία Νίτσα Κάλφα να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Παιδιών και Νέων με Διαβήτη κυρία Τσαχαλίνα Θεοφανία και τον γενικό γραμματέα της Ένωσης κύριο Νικόλαο Μπάφα που εκπροσωπούν την ΕΛΟΔΙ να συνδράμουν με δράσεις και ενέργειες που σκοπό θα έχουν την σωστή ασφαλή και πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του δήμου σε θέματα που αφορούν τον διαβήτη.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI