Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εγκαινιάστηκε το παρατηρητήριο της ΕΘΟΠΑΚ στο Ραντάρ της Περαίας.

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο το παρατηρητήριο στην περιοχή Ραντάρ Άνω Περαίας από τον Δήμαρχο κ. Μαυρομάτη και την διοίκηση Δήμου Θερμαΐκού με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο πολίτικης προστασίας κ. Γιώργο Φεστεριδη και έλαβε το όνομα του πρόσφατα αδικοχαμένου Διοικητή της 2ης ΕΜΑΚ Στέλιου Αμπαρά, για την δράση και το ήθος του οποίου μίλησε ο κ. Κώστας Κοκκολάκης, επί χρόνια επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Μακεδονίας και ο κ. Τσολακης Εμμανουηλ διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας..


Τιμητικές πλακέτες επιδόθηκαν από την ΕΘΟΠΑΚ και τον Δήμαρχο κ. Μαυρομάτη στη σύζυγο και στα τέκνα του Στέλιου Αμπαρά, που παραβρέθηκαν σε ένδειξη της αναγνώρισης της προσφοράς του καθώς και πλακέτες για την προσφορά τους στον εθελοντισμό επιδόθηκαν σε μέλη Δ/Σ της Εθ.ο.π.α.κ. απο τον κ. Μαρδα και τον κ. Ανατολιτη που μας τίμησαν με την παρουσία τους ..Σημαντική επίσης ήταν η συνδρομή της ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ. που βάση σχεδιασμού της Π/Υ είναι ο τομέας ευθύνης προφύλαξης..!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI