Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο Δήμος Θερμαϊκού εντάχθηκε στο πρόγραμμα σίτισης μαθητών με 1.200 μεσημεριανά γεύματα σε σχολικές μονάδες.

Το αίτημα και η παράσταση του Δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη στο Γραφείο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, βρήκε άμεση ανταπόκριση και εξασφαλίστηκαν 1.200 μεσημεριανά γεύματα για τους μαθητές των σχολικών μονάδων μας.
   
Η διανομή στις σχολικές μονάδες των μερίδων φαγητού θα γίνει αφού εκτιμηθούν οι ανάγκες σε κάθε μία από αυτές και η απόφαση θα ληφθεί εξ ολοκλήρου από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

   
«Είναι γνωστό ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία διέρχεται  η χώρα μας πλήττει αδιακρίτως ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και σε περιοχές του Δήμου μας, στον οποίο εμφανίζονται φαινόμενα αδυναμίας αρκετών μαθητών και των οικογενειών τους να εξασφαλίσουν γι’ αυτά τα παιδιά το απαραίτητο γεύμα τους. Είναι εξάλλου γνωστό ότι ο Δήμος μας παρουσιάζει υψηλά ποσοστά ανεργίας και γι’ αυτό άλλωστε εντάχθηκε στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την απασχόληση 230 εργαζομένων. Υπ’ αυτή την έννοια το αίτημά μας έγινε αποδεκτό ως δίκαιο και κοινωνικά επιβεβλημένο προς όφελος των μαθητών και της κοινωνίας μας γενικότερα» δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI