Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κεντρική αποθήκη στη Μηχανιώνα οργανώνει ο δήμος Θερμαϊκού

Την οργάνωση και λειτουργία κεντρικού αποθηκευτικού χώρου του δήμου Θερμαϊκού, σε κοινόχρηστο αγροτεμάχιο στη Μηχανιώνα, που παραχωρείται κατά χρήση από τη Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρόκειται για χώρο ιδιοκτησίας του υπουργείου Γεωργίας, εμβαδού 4,235  στρεμμάτων, στον οποίο υπάρχει στεγασμένο χώρος 340 τετρ. μέτρων.  

Στο συγκεκριμένο αγροτεμάχιο ο δήμος Θερμαϊκού για να καλύψει τις ανάγκες του θα κατασκευάσει τις ακόλουθες εγκαταστάσεις:

Πρώτον, Κεντρική Αποθήκη, όπου θα φυλάσσονται όλα τα αποθέματα, τα αναλώσιμα, τα εργαλεία και τα λοιπά υλικά.

Δεύτερον, Αποθήκη Καυσίμων με δεξαμενές πετρελαίου, βενζίνης κ.λπ. απ’ όπου θα διακινούνται τα καύσιμα που χρειάζεται ο δήμος για τα αυτοκίνητα και τις εγκαταστάσεις του.

Τρίτον, Εργαστήριο για την επισκευή διαφόρων υλικών.

Τέταρτον, Γραφείο Κίνησης, για τη στάθμευση και φύλαξη των οχημάτων του δήμου, καθώς και για ντην παρακολούθηση των κινήσεων τους.  

Πέμπτον, Συνεργείο Οχημάτων, για τη συντήρηση και τις επισκευές των οχημάτων του δήμου.

Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Mαυρομάτης δήλωσε: «Η προσπάθεια της νέας διοίκησης για νοικοκύρεμα των υπηρεσιών του δήμου μας συνεχίζεται. Στις νέες εγκαταστάσεις θα φυλάσσονται τα υλικά που χρειάζονται οι υπηρεσίες του δήμου, ενώ θα υπάρχει και έλεγχος για την χρήση τους. Το ίδιο θα συμβαίνει και για τα καύσιμα, ενώ στον όρχο θα σταθμεύουν τα οχήματα, ώστε το Γραφείο Κίνησης να καταγράφει τις κινήσεις τους και το συνεργείο να τα συντηρεί. Είναι προφανές ότι όλα αυτά θα έπρεπε να υπάρχουν στο δήμο από χρόνια, αλλά κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί. Δυστυχώς ξεκινάμε από την αρχή. Χτίζουμε με ορθολογικό τρόπο έναν σύγχρονο δήμο υπηρετώντας τη διαφάνεια, με στόχο να είμαστε απόλυτα αποτελεσματικοί στις υποχρεώσεις μας έναντι των πολιτών». 


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI