Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανεπαρκής ο χρόνος της ραδιοφωνικής εκπομπής του Δήμου μας.

Γράφει το Tsounami...

Κατ΄ αρχήν να ευχαριστήσω την υπεύθυνη της εκπομπής κ. Νάντια Τάπρα για την ερώτηση μου που έκανε στον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΘ κ. Γ. Καλονά σχετικά με την δημοσιοποίηση των εργαστηριακών ελέγχων για την ποιότητα του νερού στην σημερινή της εκπομπή της οποίας ήταν καλεσμένος.
Κατά δεύτερον θέλω να κάνω μία παρατήρηση ως προς την σωστή διαχείριση του ραδιοφωνικού χρόνου λέγοντας πως καλό θα είναι όταν προαναγγέλλεις ότι θα έχεις καλεσμένους εκτός των αιρετών και προέδρους συλλόγων να δίνεται η δυνατότητα και σε αυτούς να ομιλούν.
Γνωρίζω ότι ο χρόνος της μίας ώρας δεν επαρκεί και θα πρέπει, είτε να υπάρχουν λιγότεροι καλεσμένοι είτε να ζητηθεί αύξηση του χρόνου της εκπομπής, μία εκπομπή που χρειάζεται να υπάρχει (έστω μία φορά την εβδομάδα).
Σήμερα η υπεύθυνη της εκπομπής είχε καλεσμένους τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΘ και την Πρόεδρο του Τοπικού συμβουλίου Μηχανιώνας καθώς και σε τηλεφωνική σύνδεση θα ακούγαμε την Πρόεδρο του Συλλόγου "ΑΝΑΤΟΛΗ" την οποία όμως λόγω χρόνου δεν κατέστη εφικτό να ακούσαμε.
Δεν είναι ότι μίλησε πολύ η πρόεδρος του τοπικού δεν είναι ότι μίλησε πολύ ο Αντιπρόεδρος απλά ο χρόνος είναι λίγος και γι αυτό θα πρέπει να βρεθεί μία λύση είτε αυξάνοντας την χρονική διάρκεια της εκπομπής (π.χ. από μία σε δύο ώρες) είτε να καλούνται λιγότεροι στην εκπομπή.
Παρά την τιτάνια προσπάθεια της υπεύθυνης εκπομπής να προλάβει τον χρόνο και να βγει στον αέρα η πρόεδρος του συλλόγου αυτό δεν κατέστη  εφικτό.
Ευελπιστώ ότι το θέμα του χρόνου θα συζητηθεί με τους καθ΄ύλην αρμόδιους και θα βρεθεί λύση για τις επόμενες εκπομπές.
Να δώσω και τα συγχαρητήρια μου στην υπεύθυνη για την πολύ ωραία μουσική επένδυση της εκπομπής.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI