Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Με ψεύδη και συκοφαντίες στο Διαδίκτυο επιχειρούν να δηλητηριάσουν το κλίμα στην περιοχή μας

Με αφορμή συκοφαντικό δημοσίευμα ότι ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ.Γιάννης Καλλονάς εισπράττει δύο αντιμισθίες από τη θέση του, η διοίκηση του δήμου οφείλει προς αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνει τα ακόλουθα:

1.  Αν και από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΘ βρίσκεται καθημερινά στην εταιρία και στη διάθεση των πολιτών πέραν κάθε προβλεπόμενου χρόνου, ενώ παράλληλα εποπτεύει την πορεία του έργου αποχέτευσης της Επανομής, δεν εισπράττει ΚΑΜΙΑ αντιμισθία.

2.  Όλες οι προμήθειες της ΔΕΥΑΘ λαμβάνονται με έκπτωση 50% τουλάχιστον σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση αποδεικνύει ότι σέβεται τα χρήματα των δημοτών.

3.  Η επιλογή του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΘ ολοκληρώθηκε νομότυπα.  
Δυστυχώς εννέα μήνες μετά τις εκλογές του περασμένου Μαϊου, στις οποίες οι πολίτες εξέλεξαν τη σημερινή διοίκηση με το πρωτοφανές ποσοστό άνω του 65%, κάποιοι αμετανόητοι ανάμεσά μας εξακολουθούν να προσπαθούν να δηλητηριάσουν το κλίμα στην περιοχή μας. 
Προφανώς δε συμφωνούν με το έργο που γίνεται, διότι δυσκολεύει την άσκηση της τυφλής και στείρας αντιπολίτευσης που επιδιώκουν. 
Προφανώς δεν συμφωνούν με το γεγονός ότι σε πέντε διαγωνισμούς τους τελευταίους μήνες (φυσικοχημικές μελέτες, χυτοσίδηρα εξαρτήματα, υδραυλικά εξαρτήματα, αντλητικά σχήματα) η ΔΕΥΑΘ εξοικονόμησε ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ, αφού η συνολική δαπάνη έφτασε τις 150.000 ευρώ, έναντι 300.000 ευρώ που ήταν η δαπάνη των αντίστοιχων διαγωνισμών της προηγούμενης διοίκησης. 
Ούτε εκτιμούν ότι η ΔΕΥΑΘ μίσθωσε αντλιοστάσια από ιδιώτες επίσης με το 50% του προηγούμενου μισθώματος. 
Προτιμούν να μη γίνεται τίποτα, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. 
Προτιμούν την αδιαφάνεια, την αναποτελεσματικότητα, τις σπατάλες και την συνεχή υποβάθμιση της καθημερινότητας. 
Δε θα τους γίνει το χατίρι. 
Ο δήμος Θερμαϊκού έχει αφήσει πίσω του τις μίζερες εποχές. 
Προχωράει μπροστά με καθαρότητα, εντιμότητα και αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας. 



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI