Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου ΕΘΟΠΑΚ

Στα πλαίσια του έργου της στον τομέα του εθελοντισμού, η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.) του Δήμου Θερμαϊκού δραστηριοποιήθηκε και τον πρώτο μήνα του 2015 με σειρά ενεργειών, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν οι ακόλουθες:

-         6 Ιανουαρίου: Η ΕΘΟΠΑΚ ανέλαβε και φέτος την κάλυψη της τελετής των Θεοφανείων στην Περαία, τους Νέους Επιβάτες, την Αγία Τριάδα, το Αγγελοχώρι και τη Μηχανιώνα.
-         10 Ιανουαρίου: Πραγματοποιήθηκε για την ομάδα με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο BLS για πιστοποίηση μελών στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.
-         17 Ιανουαρίου: Κοπή της πατροπαράδοτης πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μια ωραία βραδιά με ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, όπου δόθηκαν και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης στα νέα μέλη που παρακολούθησαν την 4η σχολή διασωστών της ΕΘΟΠΑΚ.
-         31 Ιανουαρίου: Κάλυψη αγώνων taekwon-do του αθλητικού συλλόγου Μαχητές στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Περαίας.

-         Παράλληλα συνεχίζονται κάθε Σάββατο οι καλύψεις αγώνων ποδοσφαίρου στο γήπεδο Πυρσού Αγίας Τριάδας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI