Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αποκατάσταση αλήθειας σχετικά με χθεσινό σχολιασμό σε ανάρτηση φιλικού ιστολογίου.

Χθες σχολίασα  σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φιλικού ιστολογίου σχετικά με  ανάρτηση θέματος για τον σημερινό απολογισμό του Δημάρχου παρασυρόμενος από την ανακοίνωση που είδα για το ίδιο θέμα στην σελίδα του Θερμαϊκός νέα πορεία που είχε αναρτήσει ο υπεύθυνος τύπου του Δήμου.

Το σχόλιο μου ήταν το εξής: 
Ψάχνοντας  όμως σήμερα τα μεηλς είδα ότι είχα λάβει ειδοποίηση την 11 Φεβρουαρίου για το θέμα και μάλιστα την ίδια ημέρα έκανα σχετική ανάρτηση http://dtsiaouss.blogspot.gr/2015/02/2014.html 

Εδώ η χθεσινή ανάρτηση που πήραμε από την σελίδα Θερμαικός νεα πορεία χωρίς να μας έχει έρθει μέηλ και εκεί έγινε το μπέρδεμα 
http://dtsiaouss.blogspot.gr/2015/02/2014-1600.html

Προς αποκατάσταση λοιπόν, διέγραψα το σχόλιο από την σελίδα του φιλικού ιστολογίου παρασυρόμενος σίγουρα από την χτεσινή ανάρτηση του υπεύθυνου τύπου του Δήμου που είχε εκδώσει νέα ανακοίνωση χωρίς να αποσταλεί σε εμένα.
Το μπέρδεμα έγινε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Ίσως το ότι μου εστάλη το μέηλ 11/2 και η νέα ανακοίνωση αναρτήθηκε χτες από τον υπεύθυνο τύπου να ήταν αυτό που με οδήγησε στον σχολιασμό.
Από το γραφείο τύπου του δήμου καθημερινά στέλνονται μεηλ προς ενημέρωση και μάλιστα αυθημερόν τα αναρτώ και όποτε διεξάγεται συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου αναρτώ και τον σύνδεσμο ώστε να ακούγεται ζωντανά διαδικτυακά (μέσα από το ιστολόγιο μου) προς ενημέρωση των δημοτών.
Εάν το χθεσινό μου σχόλιο δυσαρέστησε κάποιους ειλικρινά δεν έγινε με σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις και γι αυτόν τον λόγο προβαίνω σήμερα στην αποκατάσταση της αλήθειας.
Φιλικά Τσουνάμι.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI