Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

860 καινούργιοι κάδοι απορριμμάτων σε διαδικασία τοποθέτησης στο Δήμο Θερμαϊκού

Ένα σοβαρό πρόβλημα, που δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών, μειώνει αισθητικά την εικόνα του Δήμου και εντοπίζεται σε διάφορες περιοχές της επικράτειάς του, ανέλαβε να αποκαταστήσει η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού, με την προμήθεια και την τοποθέτηση 860 καινούργιων κάδων απορριμμάτων.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για 760 μεγάλους κάδους και 100 μικρούς, οι οποίοι προορίζονται για τις μονοκατοικίες. Η τοποθέτησή τους έχει ξεκινήσει ήδη και θα καλύψει όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Αισιόδοξος για τη επίλυση του προβλήματος, δηλώνει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, επισημαίνοντας ότι : «Μετά τη θεομηνία, που υπέστη ο Δήμος Θερμαϊκού στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου του 2016, η Υπηρεσία Καθαριότητας ήρθε αντιμέτωπη με μία  μεγάλη έλλειψη κάδων, αφού πάνω από 400 παρασύρθηκαν και καταστράφηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Το ζήτημα αυτό διευθετείται με την προμήθεια 860 κάδων απορριμμάτων, που θα τοποθετηθούν σε όλες τις περιοχές του Δήμου και θα εξυπηρετήσει στην αποκομιδή. Ας τονίσουμε επίσης, ότι είναι η πρώτη φορά, που ο Δήμος Θερμαϊκού εφοδιάζεται με έναν τόσο μεγάλο αριθμό κάδων και η κίνηση αυτή συνεισφέρει με ουσιαστικό και πρακτικό τρόπο στην εξυγίανση της εικόνας του τόπου μας, αφενός μεν για την ποιότητα της καθημερινής ζωής των συνδημοτών μας και αφετέρου, για τους επισκέπτες του.»


Να σημειωθεί επίσης, ότι σε διαδικασία δρομολόγησης είναι η προμήθεια κι άλλου αριθμού κάδων μέσα στο 2018, ώστε πλέον να έχουν καλυφθεί όλες ανεξαιρέτως οι περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI