Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τοπικά νέα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ δήμου Θερμαϊκού


      
 Από την Τετάρτη 5 Αυγούστου  αρχίζει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς,  ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠμεΑ στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», περίοδος που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 18 Αυγούστου.
     Την περίοδο αυτή από την πρώτη στιγμή που εκδόθηκε η σχετική πρόσκληση του προγράμματος, υπάλληλοι του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. είναι σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους γονείς για την έγκαιρη και σωστή προετοιμασία τους, να τους βοηθήσουν στην πληρέστερη συμπλήρωση του φακέλου και την υποβολή της αίτησης.
    Στο Δήμο Θερμαϊκού καθορίσθηκαν οκτώ (8) διαφορετικά σημεία εξυπηρέτησης των γονέων και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Περαίας, Επανομής, Μηχανιώνας) και είναι :
  • Περαία (ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., στο κτίριο του Δημαρχείου στην Περαία) από 7.00΄- 15.00΄
·         Περαία (ΔΗ.Κ.Ε.Θ./Παιδικός Σταθμός «Τα θαλασσοπούλια»  Δημοκρατίας 49 & Παιδικός Σταθμός «Παιδική Φωλιά»,  Δημοκρατίας 101) από 8:00’-14:00’
·         Ν. Μηχανιώνα (ΔΗ.Κ.Ε.Θ./Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ν. Μηχανιώνας – Μακεδονίας 24) από 12:30’-20:30’
·         Ν. Μηχανιώνα (ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ./Κτίριο Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης – Κ. Βάρναλη 2) από 8.00΄-16.00΄
·         Επανομή (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Επανομής- Αγ. Θεοδώρων 4 (4ΟΝηπιαγωγείο Επανομής) από 8:00’-14:00’
·         Επανομή (Δ.Η.Κ.Ε.Θ./Γραφεία Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερμαϊκού-Πλατεία Ι. Μεταξά Επανομή (ΚΑΠΗ Επανομής -1ος όροφος) από 8:00’-14:00’
·         Επανομή  (Κτίριο Δημαρχείου) από 8.00΄- 16.00΄
·         ΚΕΠ Δ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Ν. Επιβάτες) τις απογευματινές ώρες από 17.00΄-20.00΄.

Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από την ΕΕΤΑΑ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ε.Ε., απευθύνεται στις μητέρες που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και αφορά στη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, όπως, επίσης, και στη συμμετοχή τους στα προγράμματα των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ. Στο δήμο μας το πρόγραμμα υλοποιούν το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου (ΔΗ.Π.Π.ΑΚ.Υ.Θ.) και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗΚΕΘ).
==========================================


Εκδήλωση την Καθαρά Δευτέρα στην Περαία από τον Σύλλογο Φίλων Θερμαικού "ΑΠΟΛΛΩΝ".


Εκδήλωση την καθαρά Δευτέρα με μουσική (παραδοσιακή - λαική ορχήστρα) 
χορό , κρασί , σαρακοστιανά εδεσματα ,δωρεάν !

Οργάνωση ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ''ΑΠΟΛΛΩΝ'' 
με την υποστήριξη του Δήμου Θερμαικού !
=============================================
Τον πρωταθλητή Δημήτρη Μαυρίδη συνεχάρη ο δήμαρχος Γ. Μαυρομάτης.


Τον έφηβο πρωταθλητή στο kick boxing, στην κατηγορία εφήβων, στα μείον 63 κιλά Δημήτρη Μαυρίδη, που είναι δημότης Θερμαϊκού δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.
Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε πρόσφατα σε διεθνές πρωτάθλημα στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας και κάτέκτησε την 1η θέση στο ομαδικό και την 3η θέση στο ατομικό, κάτι που αποτελεί εξαιρετική διάκριση για τον ίδιο και για την Ελλάδα. Ο Γ. Μαυρομάτης συνεχάρη τον αθλητή και του επεσήμανε ότι η επιτυχία του αντανακλά στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, ο δήμαρχος εξήγησε στο νεαρό αθλητή ότι η επιτυχία του γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια όλους τους συνδημότες, ενώ τον αναβιβάζει σε πρότυπο για τους συναθλητές, τους συμμαθητές και τους φίλους του. «Ο αθλητισμός είναι από τις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες ενός ανθρώπου, διότι γυμνάζει πνεύμα και σώμα, ενώ ταυτόχρονα –ιδιαίτερα στους νεότερους- καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και διδάσκει ότι ο ανταγωνισμός έχει κανόνες και δεοντολογία» σημείωσε ο δήμαρχος, ο οποίος επανέλαβε ότι ο δήμος έχει πρόγραμμα ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών και των  συλλόγων της περιοχής, ώστε να αθλούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες.

===========================================


Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η 
Γνωστοποιούμε στους συναδέλφους τα αποτελέσματα της τριήμερης αγωνιστικής κινητοποίησης:
Αρχικά, μετά τη συλλογή υπογραφών και την αποστολή τους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στο σύστημα αξιολόγησης, ακολούθησε η έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου μετά από αίτημα του Συλλόγου μας εκδόθηκε απόφαση-ψήφισμα κατά της εφαρμογής του Ν. 4250/14 σε σχέση με την αξιολόγηση του προσωπικού των ΟΤΑ.
Κατόπιν με τις δυναμικές τριήμερες κινητοποιήσεις μας κερδίσαμε την έγγραφη διαβεβαίωση – δέσμευση της Διοίκησης του Δήμου ότι δεν θα προχωρήσει στην έκδοση απόφασης επιμερισμού ποσοστών.
Σε κοινή αγωνιστική πορεία με τους συναδέλφους όλων των Δήμων της χώρας καταφέραμε να κερδίσουμε μια μάχη ενάντια σε ένα απαράδεκτο και ανεφάρμοστο σύστημα αξιολόγησης στους ΟΤΑ.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να αποσυρθεί οριστικά ο επίμαχος τρόπος αξιολόγησης και να δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα αξιολόγησης αντικειμενικό που θα αναβαθμίζει και θα βελτιώνει την αποδοτικότητα των εργαζομένων και των προσφερόμενων από αυτούς υπηρεσιών στους πολίτες και το οποίο δεν θα αποτελεί απλώς πρόσχημα για διαθεσιμότητες ή απολύσεις.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ.
Αριθμ. Απόφασης 189/2014
=================================


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI