Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Nέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την www.aae.gr!

Aξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η 4η εφεύρεση της aae.gr, βραβευμένη στα Tourism Awards 2017.
Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας
Πρόκειται για ενεργειακά αυτόνομο κιόσκι πολλών χρήσεων: κέντρο πληροφοριών, ανταλλαγής βιβλίων, συλλέκτη ηλιακής ενέργειας, φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών, σταθμό WiFi και προβολή μηνυμάτων και χορηγών.
Το προϊόν καλύπτει σύγχρονες ανάγκες για πληροφόρηση και ανάγνωση, φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, κοινωνικότητας και ακόμη διαφήμισης. Η τριμερής σύνθεσή του, που αποτελείται από ενιαία μεταλλική κατασκευή, κουβούκλιο και φωτοβολταϊκό σύστημα, επιτυγχάνει την πολλαπλότητα λειτουργιών: η ενιαία μεταλλική κατασκευή παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης πληροφοριακού υλικού, βιβλίων και οθόνη υπολογιστή, όπως επίσης φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών και θέσεις για κάθισμα. Το κουβούκλιο φιλοξενεί το πληροφοριακό υλικό, τα βιβλία και την οθόνη υπολογιστή, υποστηρίζει το φωτοβολταϊκό σύστημα και ακόμη προσφέρει επιφάνεια για προβολή μηνυμάτων και χορηγών. Τέλος, το φωτοβολταϊκό σύστημα στέλνει ενέργεια στους λαμπτήρες, τις υποδοχές φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών, τον σταθμό WiFi και την οθόνη υπολογιστή.
Το προϊόν μπορεί να διατεθεί χωρίς παγκάκι και φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, ώστε να χρησιμοποιείται μόνο ως INFOKIOSK για τις ανάγκες προγραμμάτων όπως Γαλάζια Σημαία και άλλων. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να τοποθετηθεί φωτοβολταϊκό σύστημα για να εξυπηρετεί την ανάγκη για φωτισμό και τοποθέτηση οθόνης υπολογιστή.
Γενικά, το προϊόν μπορεί να διατεθεί εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. 
Το όλο σύστημα μπορεί να λειτουργήσει υβριδικά με φωτοβολταϊκό σύστημα ενέργειας ή συνδεδεμένο στο δίκτυο της ΔΕΗ ή άλλου παρόχου.


Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23920.27003 και στο email aae@aae.gr http://www.aae.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI