Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον Θερμαικό" για την απομάκρυνση των Ρομά από τα Τσαίρια.

Η Δημοτική παράταξη <<ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον Θερμαϊκό>>ήταν αυτή πού σήκωσε πολύ ψηλά στην ατζέντα της προεκλογικά το θέμα της άμεσης απομάκρυνσης των Ρομά από την περιοχή μας δεδομένου ότι σε καθημερινή βάση έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή των συνδημοτών μας με τις άνομες πράξεις τους, γνωστές σε όλους μας.


Με μεγάλη ικανοποίηση ,μετά από κάποιο διάστημα και ο σημερινός Δήμαρχος τόσο προεκλογικά ,όσο και μετεκλογικά ενστερνίστηκε το πρόβλημα και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες ,προκαλώντας τη συνεργασία των δικαστικών-αστυνομικών αρχών και της πυροσβεστικής, με τη συνδρομή της περιφέρειας,κατόρθωσε να απομακρύνει τους Ρομά από τη συγκεκριμένη περιοχή.


Αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιώργο Τααμασλή γιατί άκουσε τα μηνύματα των συνδημοτών μας και δημιούργησε το εγχειρίδιο ενεργειών που πρέπει να ακολουθεί η δημοτική αρχή σε μελλοντικές τέτοιες κρίσεις που θα ταλανίζουν τον δήμο μας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI