Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

διήμερο ΔΩΡΕΑΝ ιατρικών εξετάσεων για όλους τους πολίτες του Δήμου

Ο Δήμος Θερμαϊκού στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (στους Ν. Επιβάτες) διοργανώνει ένα διήμερο ΔΩΡΕΑΝ ιατρικών εξετάσεων για όλους τους πολίτες του Δήμου, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας. Στόχος είναι να εξετάζεται τακτικά και δωρεάν ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού του Δήμου από εξειδικευμένο ιατρικό (πνευμονολόγος – οφθαλμίατρος – αιματολόγος – υπερτασιολόγος – δερματολόγος) και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχοντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να υποβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ στους ακόλουθους διαγνωστικούς ελέγχους:

*Σπιρομέτρηση (πνευμονολογική εκτίμηση),

*Οφθαλομολογικός έλεγχος, Βυθοσκόπηση – Οφθαλμοσκόπηση (Οφθαλμίατρος),

*Μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Ατμοσφαιρικής HbA1c (Διαβητολόγος),

*Έλεγχος αρτηριακής πίεσης (Παθολόγος),

*Εξέταση σπίλων (Δερματολογικός έλεγχος).

Τηλέφωνο για ραντεβού: 2392330003.

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Παναγιώτης Κολλάρας, Διευθυντής ΕΣΥ, Παθολόγος –Λοιμωξιολόγος Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υγείας.



Για τη συγκεκριμένη δράση, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης, δήλωσε: «Το πρόγραμμα ‘’Μετρήσεις ζωής’’ που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στο Δήμο μας, εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της Διοίκησης του Δήμου να στηρίζει έμπρακτα τους συμπολίτες μας σε τυχόν προβλήματα υγείας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, καθώς και το προσδόκιμο επιβίωσής τους. Συνεχίζουμε με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, μέσα από παροχή ΔΩΡΕΑΝ ειδικών ιατρικών εξετάσεων, σε όλους τους συμπολίτες μας, ειδικά τους ΑΝΑΣΓΦΑΛΙΣΤΟΥΣ».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI