Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τα βίντεο του Youtube αλλάζουν

Όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Youtube, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα αποθήκευσης και προβολής βίντεο στον κόσμο πλέον υποστηρίζει βίντεο πολύ υψηλότερης ευκρίνειας.
Η μεγάλη αλλαγή του Youtube οφείλεται στην τεχνολογία HDR (High Dynamic Range) που επιτρέπει την εμφάνιση ενός πολύ μεγαλύτερου χρωματικού φάσματος ανάμεσα στα φωτεινά και στα σκοτεινά μέρη μιας εικόνας. Με αυτήν την κίνηση, η πασίγνωστη πλατφόρμα δείχνει να συμβαδίζει απόλυτα με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως οι νέες αλλαγές μάλλον δεν θα μπορούν να γίνουν αντιληπτές από τους περισσότερους χρήστες του, αφού σήμερα μόλις λίγες συσκευές έχουν την δυνατότητα να υποστηρίξουν HDR βίντεο. Τέτοιες συσκευές είναι το Xbox One S, το PS4 Pro, οι τηλεοράσεις της νέας γενιάς UHD, και οι πιο εξελιγμένοι υπολογιστές.
Αν παρόλα αυτά μια συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία HDR, οι διαφορά ποιότητας στα βίντεο είναι εκπληκτική.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI