Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Επιστολή συμπαράστασης του Δημάρχου Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη, προς τους Δημάρχους των πληγεισών από τις πυρκαγιές περιοχών της Αττικής


«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι φονικές πυρκαγιές αφήνουν στο διάβα τους μια ανείπωτη Εθνική τραγωδία και μια ολόκληρη χώρα να θρηνεί. Το μέγεθος της συμφοράς είναι ασύλληπτο, πρωτοφανές. Η αγωνία μας ασίγαστη.

Συμπαραστεκόμενοι στη θλίψη σας, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και οι κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού, εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και την αμέριστη συμπαράστασή μας για την αδιανόητη συμφορά που έπληξε τον τόπο σας και το δράμα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας.

Τα πολλά λόγια, όμως είναι περιττά σε τέτοιες στιγμές. Οι πράξεις επιβάλλεται να παίρνουν τη σκυτάλη. Η κατάσταση δεν επιτρέπει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Για το λόγο τούτο σας και ως ένδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής συμπαράστασης, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είστε μόνοι. Βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε στο πλευρό σας, προκειμένου να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο, με όλες μας τις δυνάμεις και με όσα μέσα διαθέτουμε στην ανακούφιση των πληγέντων.

Στέλνοντας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, ευχόμαστε ολόψυχα την καλύτερη δυνατή εξέλιξη σε κάθε επίπεδο».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI