Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

O Χ.Ιβάνοβιτς απαντά στο άρθρο του Κ.Στεφανίδη πού αναρτήσαμε χθές.

O Χ.Ιβάνοβιτς απαντά  στο άρθρο του Κ.Στεφανίδη που μας έστειλε χθές και το δημοσιεύσαμε  ΕΔΩ, με άρθρο στο προσωπικό του ιστολόγιο και τίτλο 

"Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους"


Κε Στεφανίδη,
εκφράζοντας προσωπική άποψη, που φυσικά δεν δεσμεύει την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία που εκφράζεται και αποφασίζει - για  όλα τα θέματα που τίθενται - με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο σε τακτικές εβδομαδιαίες ανοιχτές συνελεύσεις, που γίνονται αδιαλείπτως εδώ και πάνω από ένα χρόνο, θα επιθυμούσα  να κρίνω το κείμενό σας με  έναν σύντομο σχολιασμό.

Λέτε: "Με προβληματίζει ακόμα το γεγονός ότι δεν προχώρησε ακόμα (η Πρωτοβουλία)  σε κάποιου είδους νομιμοποίηση"
Η Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας αποφάσισε ότι δεν απαιτείται κανενός είδους νομιμοποίηση για την άσκηση των δράσεών της και τον κινηματικό της χαρακτήρα. Ούτε καταστατικό χρειάζεται (έχουμε την διακήρυξη στόχων), ούτε υπογραφές, ούτε σφραγίδες. Μέλη της δυνητικά (ή μήπως και ουσιαστικά ;) είναι όλοι οι πολίτες του Θερμαϊκού και η παρέμβαση και ακτινοβολία των δράσεών της ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του δήμου Θερμαϊκού.

Λέτε: "συνασπίζονται για να έχουν δυνατότερη φωνή και μου δίνουν την εντύπωση ότι ομαδικά διακατέχονται από αισθήματα μίσους και φθόνου" και  ότι " διεκδικούν την αποκλειστικότητα στην ερμηνεία στην διεκδίκηση και στην απόδοση της δικαιοσύνης"

Η εντύπωσή σας σαφώς και είναι εσφαλμένη. Φυσικά και είμαστε αποδέκτες μιας σκληρής και άδικης οργάνωσης της κοινωνίας την οποία βιώνουμε και η οποία έχει εγκαθιδρύσει στα υψηλότερα αξιώματά της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, απογόνους των κοτσαμπάσηδων (παλιά τζάκια) και όσων άλλων δήλωσαν πίστη και υποταγή στο σύστημα της πατρωνίας, με το οποίο ελέγχονταν τα πάντα τα τελευταία 38 χρόνια (νέα τζάκια).
Και ναι, είμαστε κι εμείς μαζί με τα ζωντανώτερα τμήματα του λαού μας και πολεμάμε για να γκρεμίσουμε ένα σύστημα σαπίλας που μας έχει κατακλύσει εξαιτίας της συγκεκριμένης βρωμερής νομενκλατούρας.
Δεν ξέρουμε αν είμαστε ή παρουσιαζόμαστε ως "επαναστάτες", όπως αναφέρετε, αλλά θα προσπαθήσουμε (και θα τα καταφέρουμε) να καθίσουμε στο σκαμνί όλους όσοι ευθύνονται για το σημερινό ξεπούλημα της πατρίδας και την εξαθλίωση του Έλληνα.

Αντιλαμβανόμαστε την άποψή σας ότι "το κατεστημένο μπορεί να καταπολεμηθεί εκ των έσω, παρά στον δρόμο με πανό, με φωνές και προπηλακισμούς",  αλλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
Αντίθετα πιστεύουμε ότι τα όποια αναχώματα συνεχίζουν και υφίστανται (κεντρικά ή τοπικά) και αναφερόμαστε σε νοοτροπίες, πολιτικές και πρόσωπα, θα πρέπει να παραμεριστούν ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες ανατροπής του πολιτικού σκηνικού και εγκατάσταση της πολυπόθητης πραγματικής δημοκρατίας.

Χαιρόμαστε για την στήριξή σας σε δράσεις της Πρωτοβουλίας και ελπίζω να ξεδιαλύνετε τους προβληματισμούς σας και να άρετε τους ενδοιασμούς σας ώστε να γίνετε πραγματικός φίλος της κίνησής μας.

Ακτιβιστής 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI