Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κίνηση Ακομμάτιστων πολιτών "Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Κίνηση Ακομμάτιστων πολιτών "Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν" :

·         Συνεχίζουμε την εκστρατεία για τη συλλογή Εξωδίκων κατά των Τραπεζών,  που μέχρι σήμερα είχε πολύ μεγάλη απήχηση.

·         Συνεχίζουμε τη συγκέντρωση Εξωδίκων κατά της ΔΕΗ

·         Ξεκινήσαμε τη συνδρομή κάποιων αναξιοπαθούντων οικογενειών, με τρόφιμα (κυρίως λαχανικά και φρούτα) που με μεγάλη ευχαρίστηση και αγάπη, μάς πρόσφεραν την περασμένη Παρασκευή οι επαγγελματίες της Λαϊκής. Αυτό, από εδώ και πέρα, θα γίνεται συστηματικά, κάθε βδομάδα. Είμαστε ήδη σε επαφή και συνεργασία με τη σχολική κοινότητα της περιοχής, για την καλύτερη στόχευση της ενέργειας αυτής.

·         Ανακοινώνουμε (προς κάθε ενδιαφερόμενο) πως η Κίνηση έχει έλθει σε επαφή με την ΜΚΟ “ΕΡΓΑΝΗ” και μελετά την προοπτική δημιουργίας Κοινωνικού Συνεταιρισμού για την παραγωγή τοπικών  προϊόντων.

·         Το Σάββατο που μας έρχεται, (22 Δεκ) θα έχουμε ένα κοινό γιορτινό τραπέζι (που θα ετοιμάσουν οι γυναίκες της Κίνησης) για όλα τα μέλη και τους φίλους της Κίνησης, στο χώρο της Λίτσας Ρακά, οδός Ειρήνης 3 (απέναντι από GOODY'S, παραπλεύρως πρατηρίου ΕΚΟ, δίπλα στο ρέμα).









{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI