Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Θανάση δεν είναι έτσι τα πράγματα ....


του Ιωσήφ Μισαλέμη *

Θα μπορούσα να σχολιάσω την ανεξαρτητοποίησή σου αμέσως μετά την αναγγελία της από την Πρόεδρο, αλλά δεν με ενδιαφέρει η δημιουργία  εντυπώσεων στην αίθουσα συνεδριάσεων αλλά η κρίση των πολιτών. Γι’ αυτό την σχολιάζω δημόσια.
Η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, γράφοντας ότι η διοίκηση παραπαίει  και η αντιπολίτευση είναι στείρα, μάλλον είναι αφοριστική και αδιέξοδη. Για το ότι η διοίκηση πράγματι παραπαίει μπορεί να συμφωνήσει το 99% των δημοτών. Σε ότι αφορά όμως ότι η αντιπολίτευση (ελάσσων και μείζων) είναι στείρα θεωρώ πως είναι άδικη και αντιφατική η κατηγορία.


Θανάση,  ερχόσουν και συμμετείχες στην ομάδα της παράταξης (περίπου για 1,5 χρόνο). Όλοι κατέθεταν τις απόψεις τους, τις συζητούσαμε και καταλήγαμε στις κατευθύνσεις που θα ακολουθούσαμε στις συνεδριάσεις και όταν υπήρχαν διαφωνίες ψηφίζαμε. Θεωρείς ότι δεν ήταν σωστή η διαδικασία;  Μήπως είχες καταθέσει κάποια άλλη γνώμη και πρόταση για μια διαφορετική και δημιουργική αντιπολίτευση καλύτερη από αυτή που κάναμε και δεν υιοθετήθηκε;

Ένας άνδρας με πολύχρονη θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έπρεπε να ξέρει ότι ο πιο έντιμος δρόμος είναι να έρθει στην παράταξη, να αναλύσει το λόγο της αποχώρησής του, να συζητήσει με τον αρχηγό της παράταξης πρώτα και να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι. Σε μια συζήτηση που είχαμε, προσωπικά μου υποσχέθηκες ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. Αλλά δεν κράτησες τον λόγο σου. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως σε πρόδωσε το θάρρος σου, ή ένοιωσες ότι τα επιχειρήματά σου είναι λίγα ή ίσως οι συμβουλές κακής παρέας επικράτησαν στο τέλος – δυστυχώς.

Να σου υπενθυμίσω πως αυτός που έχει την άποψη πως το Δημοτικό Συμβούλιο  αποτελείται από Διοίκηση που παραπαίει και από μια στείρα αντιπολίτευση, και με δεδομένο ότι  αυτό απαρτίζεται και από αξιόλογα άτομα, ίσως δεν έχει θέση σ’ αυτό, ίσως δεν τον τιμά η συμμετοχή του σ’αυτό.  Έχεις καλύτερο δρόμο από την ανεξαρτητοποίηση.

Προσωπικά δεν ξέρω πως να  χαρακτηρίσω την πράξη σου αυτή: Πολιτική κλιμακτήριο  ή πολιτική εφηβεία ;;

Θανάση σου εύχομαι καλή πορεία για την υπόλοιπη πολιτική θητεία που σου απομένει.

Ο πρώην συνάδελφός σου στην παράταξη «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία»
* Μισαλέμης  Ιωσήφ
   Δημοτικός Σύμβουλος

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI