Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Την ερχόμενη εβδομάδα ο κ.Αθ.Μπαλασάς φιλοξενείται στο ιστολόγιο μας.

Γράφει το Τσουνάμι.
Διάβασα με προσοχή και αναλυτικά την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου από την παράταξη "Θερμαϊκός νέα Πορεία" κ.Αθανάσιου Μπαλασά και διαπίστωσα ότι ο ανωτέρω, ανεξαρτητοποιηθείς πλέον σύμβουλος, ανοίγει ένα νέο σκηνικό στα τοπικά δρώμενα, με αφορμή σημείο της επιστολής του : Επίσης είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό ασκώ τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου αποστασιοποιημένος από παραταξιακές λογικές που δεν προσθέτουν αλλά αφαιρούν και είναι αντίθετες με τις πεποιθήσεις μου,πορεία την οποία σκοπεύω να ακολουθήσω και στο μέλλον.Δηλαδή με λίγα λόγια δηλώνει παρών στο ερχόμενο πολιτικό αυτοδιοικητικό σκηνικό.Σαν επικεφαλής της παράταξης 'Συνεργασία για την ανάπτυξη"αναφέρει: ότι μετά από διαβούλευση με στελέχη της παράταξης του αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί δημιουργώντας έτσι, ένα ρήγμα στην παράταξη του κ.Μαυρομάτη, την οποία  βάζει περίπου στην ίδια βάση με την παράταξη της διοίκησης.
Αναφέρεται σε προσωπικές πολιτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές,ομιλεί για μια στείρα και μη δημιουργική αντιπολίτευση απέναντι σε μια διοίκηση που παραπαίει.Ομιλεί για πολιτική επιβίωση των ανθρώπων που ηγούνται των δύο παρατάξεων και για νοοτροπίες του παρελθόντος και για ανησυχητικό μέλλον.
Διαβάστε και εσείς τους λόγους στην επιστολή που κατέθεσε στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επικοινώνησα με τον κ.Μπαλασά και του ζήτησα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να κάνουμε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης,με ερωτήματα όπως: γιατί ενώ είχε προαναγγείλει εδω και πολύ καιρό, την ανεξαρτητοποίηση το έπραξε προχτές;;γιατι επέλεξε τώρα που ο επικεφαλής κ.Μαυρομάτης αθωώθηκε;;και άλλα πολλά,αίτημα το οποίο και απεδέχθη.
Διαβάστε την δήλωση Ανεξαρτητοποίησης






































1 σχόλια:

Όποιος φεύγει απ' το μαντρί τον τρώει ο λύκος είχε πει ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ .
Παρά τα όσα ισχυρίζεται ο φίλος Θανάσης στο τέλος σε κάποιο μαντρί θα καταλήξει γιατί για να μπορέσει να κάνει συνδιασμό το βλέπω ακατόρθωτο . Όλα τα άλλα που ισχυρίζεται είναι για να δικαιολογήσει την πράξη του .

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI