Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σοκάρει με την κυνικότητά του ο δολοφόνος- βιαστής της Ξάνθης: «έτσι μου ήρθε εκείνη την ώρα»


Στις φριχτές λεπτομέρειες του εγκλήματος που συγκλονίζει την Ελλάδα αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης.
Όπως ανέφερε, ο 27χρονος ιδιοκτήτης οπωροπωλείου (Χ. Παπάζογλου) προσέγγισε το θύμα έξω από την είσοδο της οικοδομής της, όταν εκείνη επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο.
Στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, τη χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι και την περιέλουσε με βενζίνη πριν της βάλει φωτιά.
Όπως διευκρινίστηκε δεν ακολούθησε το θύμα και τη φίλη της από το κέντρο της πόλης αλλά από τη διασταύρωση της 40 Εκκλησιών με την οδό Σαρανταπόρου, όπου την αποχαιρέτησε η φίλη της.
Ο δράστης ανέφερε ότι γνώριζε το θύμα εξ αποστάσεως και το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό. Ήταν πιωμένος, κατά δήλωσή του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικής εξέτασης. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για κλοπές ενώ κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού πέρυσι, είχε προφυλακιστεί για 5 μήνες και στη συνέχεια αθωώθηκε και αποφυλακίστηκε,
Οπως δήλωσε, βίασε την κοπέλα επειδή «του άρεσε» ενώ κατά τη διάρκεια της ανάκρισης επιβεβαίωσε ότι την έκαψε για να καλύψει τα ίχνη του, λέγοντας «έτσι μου ήρθε εκείνη την ώρα».πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI